SPS-NIP in elke fase

 

 

 

1. Oriënteren

SPS-NIP helpt jou oriënteren op het gebied van studie en werkveld. Zo staan de Beroepscoaches klaar om jou te helpen met het beantwoorden van jouw vragen en kun je lezen over de wereld van de psychologie in maandblad de Psycholoog. Bovendien kun je tijdens het Nationaal Psychologie Congres meer te weten komen over de verschillende richtingen en mogelijkheiden die er zijn.

2. Ondervinden

Door de Toekomstwijzers kom jij erachter welke stappen je moet nemen om in een bepaald werkveld terecht te komen. Daarnaast kun jij gebruik maken van een nationaal netwerk aan professionals om erachter te komen welke richting bij je past. Op internationaal niveau is SPS-NIP lid van EFPSA, waardoor informatie over studeren en werken in het buitenland binnen handbereik is.

3. Ontwikkelen

SPS-NIP vindt het belangrijk dat alle studenten de kans krijgen zich te ontwikkelen op het gebied van studie en daarbuiten. Dit kan door vrijwilliger te worden bij een van de organisaties op de vrijwilligerswerkpagina, je in te zetten als Actief lid of door de trainingen te volgen die het Trainersbureau aanbiedt. Zo kun jij jezelf ontplooien en professionele vaardigheden opdoen.

4. Onderscheiden

22.000 psychologiestudenten in Nederland, maar hoe spring jij eruit? Een goede stageplek met adequate begeleiding is belangrijk om je te onderscheiden van andere studenten. Een overzicht van relevante stages is te vinden op onze Stagebank. Ook vertegenwoordigt SPS-NIP jouw stem om de stap naar het werkveld minder lastig en complex te maken. Tot slot krijg jij de kans om activiteiten van het NIP bij te wonen en zo een uniek netwerk op te bouwen op landelijk niveau.

 

 

 

 

 

 

 

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail