Partners

Klik hier voor een overzicht van onze samenwerkingen.

 


 

Binnen SPS-NIP hebben wij veel contact met (psychologie)studenten. Door dagelijks in gesprek te zijn met (psychologie)studenten zijn we op de hoogte van wat er onder andere binnen het onderwijs allemaal speelt. We horen waar studenten tegen aan lopen en waar verbeterpunten liggen. Naast gesprekken met (psychologie)studenten hebben we ook contact met andere organisaties betreft belangenbehartiging.

Onze organisatie is verbonden aan het NIP, het Nederlands Instituut van Psychologen. Als beroepsvereniging behartigt het NIP de belangen van haar leden en biedt zij een platform voor het uitwisselen van kennis. We hebben korte lijnen met het NIP en mogen hen altijd raadplegen omtrent de belangenbehartiging van (psychologie)studenten. Zo geven zij ons onder andere advies over hoe we het beste een standpunt in kunnen nemen.

  

De RINO Groep ondersteunt professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid om hun leven lang te leren. Samen met topdocenten biedt RINO Groep innovatieve opleidingen, cursussen en congressen op maat. RINO Groep staat midden in een dynamisch internationaal netwerk, vanuit waar zij hoogwaardige kennis creëert en focust op de vertaling naar de dagelijkse praktijk. Kijk voor meer informatie op: https://www.rinogroep.nl/

 


 

 

 

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?