Commissies

Psychologiestudenten moeten de kans krijgen om op nationaal en internationaal niveau mee te doen aan interessante bijeenkomsten en activiteiten. Dat is niet alleen leuk voor jou als student, maar legt ook een basis voor je toekomst. SPS-NIP vindt de toekomst van haar leden belangrijk. Met onder andere haar commissies maakt SPS-NIP zich hiervoor sterk.

In totaal heeft SPS-NIP zes verschillende commissies: Landelijke Excursie CommissieUitwisselingscommissieCarrière Commissie, Nationaal Congres CommissieEFPSA-NL en de Promotie Commissie. Op uiteenlopende manieren zetten zij zich in om relevante, toekomstgerichte activiteiten op te zetten. De commissies van SPS-NIP zijn dóór en vóór psychologiestudenten en veranderen jaarlijks van samenstelling. De commissies zijn niet gebonden aan een universiteit en organiseren activiteiten op nationaal niveau.

 

Wil jij actief worden in een commissie?

Dat kan! Stuur een berichtje naar commissiecoordinator@spsnip.nl. Wij kunnen je dan vertellen welke plekken vrij zijn en helpen je aan een leuke plek.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met de commissiecoördinator via bovenstaand e-mailadres.

 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP
heb je exclusief toegang
tot het volledige
stage overzicht met
misschien wel jouw
droomstage!

Meer weten?