Missie en visie

SPS-NIP: een stap vooruit!

Samen met meer dan 22.000 studenten heb je gekozen voor de studie psychologie. Hoe ga je je onderscheiden? Wie voorziet jou van de juiste informatie en ondersteuning tijdens je studie? Bovenal wie maakt zich hard voor jouw belangen?

Wij! SPS-NIP, Sectie Psychologie Studenten van het Nederlands Instituut van Psychologen, is er voor jou. Onze missie is de inhoudelijke ondersteuning van, informatievoorziening aan en belangenbehartiging voor psychologiestudenten om zo een brug tussen hen en het werkveld te slaan. Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid binnen onze organisatie jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen, zo kan jij je onderscheiden van de duizenden andere psychologiestudenten!

 

Hoe doen we dit?

Het Landelijk Bestuur is dagelijks bezig met de belangenbehartiging van (psychologie)studenten en het coördineren van de gehele studentensectie. De Studenten in Secties (SiS’ers) laten in verschillende secties en bij centrale commissies de stem van de student horen. De zes landelijke Commissies en elf Stedelijke Besturen organiseren allerlei activiteiten op landelijk en regionaal niveau. Het Trainersbureau biedt verschillende trainingen en de stagebank recruiters houden de Stagebank up-to-date. De Taskforce Internationalization zet zich in voor de internationale (psychologie)studenten in Nederland. Daarnaast vertegenwoordigt SPS-NIP op internationaal niveau de stem van de Nederlandse psychologiestudent als lidorganisatie van de European Federation of Psychology Students Associations (EFPSA).

organogram-definitief-page-001

 

Actief worden bij SPS-NIP

Wil jij graag werken aan je cv of kennis maken met andere psychologiestudenten en professionals uit het werkveld? Misschien is het dan iets voor jou om je samen met anderen in te zetten bij organen van SPS-NIP. Meer weten over actief lidmaatschap en de mogelijkheden?

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen.
Word lid

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP
heb je exclusief toegang
tot het volledige
stage overzicht met
misschien wel jouw
droomstage!

Meer weten?