Missie en visie

SPS-NIP: een stap vooruit!

Samen met meer dan 22.000 studenten heb je gekozen voor de studie psychologie. Hoe ga je je onderscheiden? Wie voorziet jou van de juiste informatie en ondersteuning tijdens je studie? Bovenal wie maakt zich hard voor jouw belangen?

Wij, SPS-NIP, Sectie Psychologie Studenten van het Nederlands Instituut van Psychologen, zijn er voor jou! Onze missie is om alle psychologiestudenten in Nederland te verenigen en te helpen weloverwogen en zelfbewust de stap van student naar het werkveld te zetten. Met deze missie kunnen wij bijdragen aan de visie van het Nederlands Instituut van Psychologen; de kwaliteit van leven verhogen door gebruik te maken van de kennis en kunde van kwalitatief hoogwaardige professionals in de psychologie.

Dit begint bij jou: de psychologiestudent. Wij als SPS-NIP zijn er om de stap van student naar werkveld te vergemakkelijken. Wij doen dit door jou te ondersteunen in het verkrijgen van een goed beeld van het huidig werkveld en de voortdurend veranderende beroepsmogelijkheden. Daarnaast bieden we jou de handvatten om op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Zo kan jij je onderscheiden van de duizenden andere psychologiestudenten!

Bekijk hier ons jaarplan van 2021!

Bij SPS-NIP zijn we ook op zo veel mogelijk manieren bezig met duurzaamheid. Als organisatie willen wij bijdragen aan een duurzame maatschappij en om dit ideaal na te streven hebben wij een aantal doelen en indicatoren opgesteld. In onderstaand document vind je wat onze doelen zijn voor 2023.

Meerjarenplan duurzaamheid

What do you want to do ?

New mail

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?