Vacatures SPS-NIP

SPS-NIP bestaat niet alleen vóór, maar ook dóór psychologiestudenten. Zo’n 100 Actieve Leden zetten zich samen in om onze organisatie zo goed mogelijk te laten lopen. Daarom zijn wij doorlopend opzoek naar enthousiaste toppers die zich hard willen maken voor hun medestudent.

Er zijn talloze manieren om je als actief lid in te zetten. Zo kun je meehelpen bij het organiseren van interessante activiteiten zoals excursies en het Nationaal Psychologie Congres. Ook kun je een schakel worden tussen SPS-NIP en de secties van het NIP, of je wordt verantwoordelijk voor de Stagebank. Ben jij benieuwd wat er allemaal mogelijk is, of wat Actief Lidmaatschap jou te bieden heeft? Kijk dan eens naar de openstaande vacatures!

‘Werkgevers stellen het op prijs dat studenten hun blikveld ook naast hun collegebanken verruimen, bijvoorbeeld een bestuursfunctie wordt erg gewaardeerd.’ (Bron: NRC)

‘Zonder SPS-NIP was ik nooit gekomen waar ik nu ben. Lidmaatschap is leuk, maar actief lidmaatschap is nog veel leuker!’ – Aart Franken

Op dit moment staan er vacatures open voor:

“SPS-NIP heeft mij geholpen in het ontwikkelen  van belangrijke vaardigheden. Op de universiteit duik je in de theorie, nu kon ik dingen in de praktijk brengen.” – Anneke Viruly

Nog geen leuke vacature gevonden?
De organen binnen SPS-NIP veranderen regelmatig van samenstelling. Houd deze site dus goed in de gaten voor meer informatie. Heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar: secretaris@spsnip.nl!

Wisselmomenten Landelijk Bestuur
Het Landelijk Bestuur wisselt twee keer per jaar: in februari en in juli. Op deze manier is er een voortdurende uitwisseling van kennisoverdracht. In juli wisselen de stedelijk bestuurcoördinator, commissiecoördinator, secretaris/vicevoorzitter en pr-functionaris. In februari komen de functies voorzitter, financieel coördinator en netwerkcoördinator vrij. De vacatures hiervoor gaan vier maanden van tevoren open.

 

 

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?