Psychologiestudenten

SPS-NIP: een stap vooruit!

Samen met meer dan 22.000 studenten heb je gekozen voor de studie psychologie. Hoe ga je je onderscheiden? Wie voorziet jou van de juiste informatie en ondersteuning tijdens je studie? Bovenal wie maakt zich hard voor jouw belangen?

Wij! SPS-NIP, de Sectie Psychologie Studenten van het Nederlands Instituut van Psychologen, is er voor jou. Onze missie is de inhoudelijke ondersteuning van, informatievoorziening aan en belangenbehartiging voor psychologiestudenten om zo een brug tussen hen en het werkveld te slaan. Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid binnen onze organisatie jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen, zo kan jij je onderscheiden van de duizenden andere psychologiestudenten.

 

Wat doet SPS?

Om de stap naar het werkveld te verkleinen en psychologiestudenten een stap vooruit te helpen in hun carrière, organiseren we verschillende activiteiten op zowel regionaal, nationaal als internationaal niveau.

 

Regionaal

Regionaal vinden er bij ieder Stedelijk Bestuur activiteiten plaats, uiteenlopend van o.a. carrièredagen (Experience Your Future dagen), lezingen, trainingen en netwerkactiviteiten. Kijk in onze agenda voor meer informatie over wat er gebeurt bij jouw Stedelijk Bestuur! Of neem een kijkje op de Facebookpagina van het Stedelijk Bestuur!

 

Nationaal

Op nationaal niveau worden er verschillende netwerkactiviteiten georganiseerd door de Carrière Commissie, internationale activiteiten door EFPSA-NL, jaarlijks 30 excursies door de Landelijke Excursie Commissie, het Nationaal Psychologie Congres door de Nationaal Congres Commissie en een uitwisseling door de Uitwisselingscommissie.

 

Intesse? Ga naar de site van SPS-NIP en bekijk de agenda of word direct lid