Werken bij het NIP-bureau

Het NIP is een open en dynamische organisatie waar veel mogelijk is en waar iedere mening telt. Medewerkers zijn gedreven mensen: specialisten die zich vanuit een open en professionele houding inzetten voor ruim 13.000 leden. Het NIP-bureau biedt professionele ondersteuning aan de vereniging en telt ruim vijftig gemotiveerde professionals.

 

Vacatures

 

Heb jij affiniteit met verzekeringen en psychologie en heb je daarbij ervaring als beleidsmedewerker of
adviseur? Dan zijn we hard op zoek naar jou in de rol van:

Tijdelijk beleidsmedewerker Bekostiging werkgerelateerde psychische klachten (pdf)
(16 uur per week)

 

Wat geldt er voor mij als sollicitant?

De persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt gebruikt het NIP om je sollicitatie af te handelen of om je vacatures toe te sturen. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en verstrekken wij ook niet aan derden. Wel kunnen we, overigens na jouw toestemming, referenties navragen. Stuur ons alleen informatie die relevant is voor je sollicitatie.

Jouw gegevens

We bewaren je gegevens gedurende het gehele sollicitatieproces. Jouw gegevens zijn alleen toegankelijk voor degenen die bij de sollicitatieprocedure zijn betrokken. Vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure worden je gegevens verwijderd. Als we je gegevens in portefeuille willen houden. Dan vragen we daarvoor je toestemming. In dat geval blijven je gegevens een jaar bewaard en worden dan vernietigd.

Je hebt recht op inzage, correctie en wissing van je persoonsgegevens. Je kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens en vragen om verwijdering van je gegevens uit ons bestand. Stuur daarvoor per e-mail een verzoek naar info@psynip.nl. Vergeet niet een kopie-id mee te sturen voor het controleren van je identiteit. Vergeet ook niet je BSN en foto onleesbaar te maken.

 

Wil jij je inzetten voor de vereniging?

We zijn altijd op zoek naar NIP-leden die hun ervaring en deskundigheid willen inzetten voor de vereniging: Wat kan ik doen?