Tijdschrift De Psycholoog

De Psycholoog is het tijdschrift van het NIP. Het heeft als doel de wetenschappelijke en beroepsontwikkelingen binnen de psychologie onder de aandacht te brengen. De Psycholoog is het oudste Nederlandstalige tijdschrift over psychologie (54 jaargangen) en is het leidende maandblad voor de beroepsgroep in Nederland. Leden ontvangen het tijdschrift maandelijks gratis in de brievenbus.

 

Tijdschriftdepsycholoog.nl

Op tijdschriftdepsycholoog.nl wordt iedere maand het nieuwe nummer digitaal gepubliceerd, met alles erop en eraan: foto’s, filmpjes en verwijzingen naar relevant bronmateriaal. Kortom: een overzichtelijk kennisplatform met alle ins en outs van de psychologie. Alle artikelen zijn na inlog afzonderlijk te lezen op tablet, telefoon of pc, maar ook kunnen (student-) leden van het NIP volledige nummers als pdf downloaden.

Naast alle artikelen uit het blad staan er nieuwsberichten en persoonlijke portretten en boekrecensies. Artikelen zijn op inhoud samengevoegd tot dossiers: alle informatie, tekst, video en beeld, overzichtelijk bij elkaar. Op alle artikelen is te reageren en het archief is zodanig georganiseerd dat alle artikelen over een bepaald onderwerp gemakkelijk terug te vinden zijn.

Dit online kennis- en informatieplatform biedt verschillende mogelijkheden om content te publiceren op het gebied van vakgebied en wetenschap. Dé plek voor psychologen om hun vakkennis op peil te houden.

 

Abonnementen

Ook als niet-lid kunt u zich abonneren op het tijdschrift De Psycholoog. Abonnementen kunnen op elk gewenst tijdstip ingaan en lopen tot wederopzegging. U abonneert zich tenminste voor 1 jaar. Bij ieder abonnement heeft u gedurende de looptijd onbeperkt toegang tot tijdschriftdepsycholoog.nl.

Sluit u liever telefonisch een abonnement af? Neem contact op met de klantenservice via 073-689 58 89.

 

Adverteren in De Psycholoog

De Psycholoog heeft een oplage van ongeveer 13.000 en bereikt nagenoeg de gehele beroepsgroep.

 

Meer informatie