FAQ: Uitgelicht

Uw gebruikersnaam is uw NIP-nummer (4 tot 8 cijfers), bijvoorbeeld: 34567. Het wachtwoord heeft u van ons ontvangen. Uw NIP-nummer vindt u op facturen die u van het NIP ontvangt (debiteurennummer) of via Vind een Psycholoog (zonder voorloopnullen). Bent u uw inloggegevens kwijt? Deze kunt u opnieuw aanvragen via Wachtwoord vergeten. U ontvangt dan op het e-mailadres dat bij ons bekend is een link met de mogelijkheid om opnieuw een wachtwoord in te stellen. Is uw e-mailadres niet bij ons bekend? Stuur dan een e-mail met uw juiste e-mailadres naar ledenadministratie@psynip.nl (o.v.v. wijziging e-mailadres).
Op de website van het NIP is de zoekmachine Vind een Psycholoog beschikbaar. Hiermee vindt u alle psychologen die aangesloten zijn bij het NIP en daarmee gehouden zijn aan de Beroepscode voor psychologen. U kunt zoeken op achternaam, lidmaatschapsnummer en/of eventuele registraties. Wanneer de psycholoog heeft aangegeven ook vindbaar te willen zijn via zijn of haar werkgegevens, kunt u deze gegevens ook als zoekterm gebruiken. Als u een psycholoog hebt gevonden, kunt u zelf met hem of haar contact opnemen.
In onze themadossiers vindt u praktische informatie, veelgestelde vragen en interessante achtergrondinformatie.
Dit doet u middels het dit aanmeldformulier. Wilt u weten voor welke NIP-registratie u een VOG nodig heeft? Dat leest u hier.
Het NIP maakt dit inkoopbeleid online voor u beschikbaar op deze pagina.
Er is een NIP-app geweest, gekoppeld aan de artikelen van Tijdschrift De Psycholoog. Echter, met de komst van het nieuwe online platform van het tijdschrift, is de NIP-app per 31 januari 2019 uit de lucht gehaald. De app wordt vanaf deze datum niet meer geactualiseerd en is niet meer te downloaden in de App Store of Google Play Store. Mocht u de app geïnstalleerd hebben op uw telefoon, dan adviseren wij u de app te verwijderen. Het online platform tijdschriftdepsycholoog.nl kunt u wel met een icoon toevoegen op het startscherm van uw mobiele device (tablet of smartphone).