Advertentie plaatsen?

Ik wil mijn advertentie graag plaatsen via de volgende kanalen:

 

Websites
Plaatsing voor max. 8 weken in Vraag & Aanbod op psynip.nl (>10.000 bezoekers per week) én in het Marktplein op tijdschriftdepsycholoog.nl (>1.500 bezoekers per week). Met link naar uw eigen website. Zie de voorbeelden

Websites ( € 500,- )
Nieuwsbrief
Plaatsing in de eerstvolgende NIP-nieuwsbrief (elke donderdag, 14.000 ontvangers). Met link naar uw eigen website of naar uw vacature op onze websites. Zie het voorbeeld (pdf)

Nieuwsbrief ( € 175,- )
Tijdschrift
Plaatsing in de eerstvolgende uitgave van De Psycholoog (elke maand, 13.000 exemplaren). Met QR-code die linkt naar uw eigen website of naar uw vacature op onze websites. Zie het voorbeeld (pdf)

Tijdschrift ( € 175,- )
Combipakket
Websites + nieuwsbrief + tijdschrift (van € 850 voor € 699,-)
*NIP-leden die zelfstandig gevestigd zijn en 5 of minder personeelsleden hebben ontvangen 50% korting op bovenstaande advertentietarieven. Instellingen en bedrijven komen niet in aanmerking voor de ledenkorting, ook niet wanneer een NIP-lid die in dienst is de advertentie opgeeft.
Wenst u meerdere Vraag & Aanbod advertenties te plaatsen? Neem contact op met Performis via 073-6895889 of mail naar depsycholoog@performis.nl. Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw.
Ja, ik wil graag de factuur op een ander e-mail adres ontvangen
Ja, ik wil graag de factuur op een ander adres ontvangen