Advertentie plaatsen?


____________________________________________________________________________

Ik wil mijn advertentie graag plaatsen via de volgende kanalen:

Maak hieronder uw keuze. Meerdere opties mogelijk:

Combipakket
Zie voor een toelichting van de kanalen hieronder.

Websites + nieuwsbrief + tijdschrift (van € 1000 voor € 799,-)

Websites
Plaatsing voor max. 8 weken in Vraag & Aanbod op psynip.nl (>10.000 bezoekers per week) én in het Marktplein op tijdschriftdepsycholoog.nl/vacatures (>1.500 bezoekers per week). Met link naar uw eigen website. Zie de voorbeelden

Websites ( € 500,- )
Nieuwsbrief
Plaatsing in de eerstvolgende NIP-nieuwsbrief (elke donderdag, 14.000 ontvangers). Met link naar uw eigen website of naar uw vacature op onze websites. Zie het voorbeeld (pdf).
Voor deze optie hoef je uitsluitend de URL (webadres) die je hiervoor wilt gebruiken aan te leveren in een tekstbestand.

Nieuwsbrief ( € 250,- )
Tijdschrift
Plaatsing in de eerstvolgende uitgave van De Psycholoog (elke maand, 13.000 exemplaren). Met QR-code die linkt naar uw eigen website of naar uw vacature op onze websites. Zie het voorbeeld (pdf).
Voor deze optie hoef je uitsluitend de URL (webadres) die je hiervoor wilt gebruiken aan te leveren in een tekstbestand.

Tijdschrift ( € 250,- )
*NIP-leden die zelfstandig gevestigd zijn en 5 of minder personeelsleden hebben ontvangen 50% korting op bovenstaande advertentietarieven. Instellingen en bedrijven komen niet in aanmerking voor de ledenkorting, ook niet wanneer een NIP-lid die in dienst is de advertentie opgeeft.
Wenst u meerdere Vraag & Aanbod advertenties te plaatsen? Neem contact op met Performis via 073-6895889 of mail naar depsycholoog@performis.nl. Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw.
Ja, ik wil graag de factuur op een ander e-mail adres ontvangen
Ja, ik wil graag de factuur op een ander adres ontvangen