NIP Carrière Event 2019

Wat zijn je loopbaanmogelijkheden zodra je als psycholoog je gz-diploma op zak hebt? Het werkveld is heel gevarieerd dus biedt je veel kansen. Het NIP helpt leden graag op weg bij die zoektocht door werkgevers, opleiders en psychologen bij elkaar te brengen bij het NIP Carrière Event.

 

Oriënteren op je volgende stap

Afgelopen zaterdag vond het Carrière Event plaats bij Unieplaza in Culemborg. GZ’ers in iedere fase van hun carrière oriënteerden zich op hun loopbaan, van starters tot ervaren psychologen. Op de informatiemarkt stonden werkgevers en opleidingsinstituten. Je kon VR-brillen uitproberen bij CleVR en Psylaris, vragen stellen aan de droombaancoaches van Maartje Koppen en smoothies drinken bij Maandag. Deelnemers waardeerden de organisatie van het event maar liefst met een 8,5.

 

Divers werkveld

Hoe divers het werkveld is, was ook goed te zien bij het speeddaten. Ruim 25 werkvelden waren vertegenwoordigd, van de verpleeghuiszorg, Militaire GGZ en een Slaap-Waakcentrum tot een Justitiële Jeugd Inrichting, de Specialistische GGZ en sportpsychologie. Vanzelfsprekend waren de secties van het NIP vertegenwoordigd waar gz-psychologen werken, zoals het Jonge Kind, de gehandicaptenzorg, verslavingszorg en medische psychologie.

 

Veel vragen over regiebehandelaarschap

Henk Geertsema opende het event met een lezing over de regiebehandelaar (bekijk de presentatie). Veel deelnemers bleken hier vragen over te hebben en maakten dankbaar gebruik van het live spreekuur van Rosalinde Visser en de informatie die ze kregen tijdens de workshop van Maryke Wolters-Geerdink over de begeleiding van masterpsychologen door de regiebehandelaar.

 

De workshops werden goed bezocht. Bekijk de presentaties van de sprekers:

 

Jan Derksen zette de deelnemers bij de afsluiting aan het denken over hun vak en de uitdagingen die zij daarbij tegenkomen met een inspirerend betoog.

 

Dank aan sponsors

Het NIP kijkt terug op een succesvol event waarmee we leden echt een plezier hebben gedaan. De hoofdsponsors RINO Groep, RINO Amsterdam, RINO Zuid en Radboud CSW maakten dit event mede mogelijk, zij leverden een bijdrage aan de inhoud van de workshops en lezingen. Het NIP bedankt ook de standhouders op de informatiemarkt, de sprekers en de speeddatepsychologen. Samen hebben we een mooi event neergezet!

 

Bekijk het online fotoboek