16
dec

Stel jij je kandidaat voor de ledenraadsverkiezing? De inschrijftermijn is verlengd!

Op dit moment hebben zich al 17 enthousiaste leden zich gemeld. Er zijn dus nog enkele plaatsen beschikbaar en we willen leden ook wat te kiezen bieden. Meld je dus nu aan!

In januari kiest het NIP een nieuwe ledenraad. Een belangrijk gremium dat de strategische koers van het NIP mede bepaalt. Dit is dus dé kans om daarin invloed te hebben. De ledenraad bestaat uit 20 personen die rechtstreeks door NIP leden worden gekozen.

 

Inschrijftermijn verlengd

Vanwege de eindejaarsdrukte hebben veel belangstellende nog geen gelegenheid gehad hun aanmeldformulier toe te zenden. Daarom hebben we de inschrijfperiode verlengd tot 4 januari. Twijfel je nog of je je kandidaat wil stellen? Dan heb je dus nu wat extra tijd! En stel je vragen ook zeker: tot 4 januari krijg je alle antwoorden over de rol van de ledenraad en de procedure van bestuurssecretaris bas.wijffels@psynip.nl.

Wil je graag actief bijdragen aan de koers van het NIP? Meedenken met het Algemeen Bestuur over het strategische beleid? Of ervaring opdoen als toezichthouder binnen een beroepsvereniging? De kans om je netwerk uit te breiden of om nieuwe inzichten op te doen op alle terreinen van de psychologie? Dan is dit je kans!

 

Informatiebijeenkomst op 11 januari

Voor kandidaten en belangstellenden voor de verkiezing van de nieuwe ledenraad vindt op maandag 11 januari om 19 uur een informatiebijeenkomst per zoom plaats. Hierin vertellen we graag over de belangrijke rol die de ledenraad van het NIP vervult in deze vereniging en wat het betekent om lid te zijn van de ledenraad. Je hoort van enkele huidige leden wat hun ervaringen zijn. Ook kun je met alle praktische vragen terecht.

 

Eerst nog wat meer weten?

De Ledenraad is direct gekozen door de leden, (jullie dus) en daarmee het hoogste orgaan van het NIP. De ledenraad bepaalt het strategisch beleid van de vereniging en oefent op basis daarvan toezicht uit op het Algemeen Bestuur.

Wij vinden het belangrijk dat de ledenraad een goede afspiegeling is van al onze leden. We streven daarom naar een vertegenwoordiging  van alle werkvelden waarin onze leden werkzaam zijn en tevens naar een afspiegeling van de diversiteit onder onze leden.

Binnenkort ontvangen alle leden een mail met uitgebreide informatie. Maar ben je nu al geïnteresseerd of heb je vragen? Mail naar ledenraad2@psynip.nl of bas.wijffels@psynip.nl.