4
nov

Vacature: commissielid Registratie en Toezicht FGzPt

Bent u gezondheidszorgpsycholoog en wilt u een bijdrage leveren aan de kwaliteitsborging van de opleiding gezondheidszorgpsycholoog?

Het NIP zoekt voor de FGzPt een lid dat op een gezamenlijke voordracht van NIP, NVGzP en de NVO zitting wil nemen in de commissie CRT (Registratie en Toezicht). Deze commissie beoordeelt (complexe) registratievragen en ziet toe op kwaliteit van o.a. de opleiding gz-psycholoog.

Vertrekkend lid van de Commissie Registratie en Toezicht van de FGzPt, Fons van Waterschoot: “Het denken en handelen op bestuursniveau vond ik uitdagend om te doen’: Eerst is het best taai, juridisch, maar als je daar een beetje in komt is het leuk om te doen. Zeker omdat je de kans krijgt nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten.”

 

Meer informatie en procedure

Voor meer informatie kunt u terecht bij Mark Eujen, secretaris-directeur van de FGzPt (085-3035300), mark.eujen@fgzpt.nl.

Interesse? Maak uw belangstelling kenbaar door een mail met bijbehorend cv te sturen aan Suzanne Muskens: s.muskens@psynip.nl.

De drie beroepsverenigingen selecteren gezamenlijk een kandidaat die goed aan het profiel voldoet en dragen daarna, via hun eigen besturen, de kandidaat voor aan het bestuur van de FGzPt.