Stagebank

Het zoeken en vinden van een goede stageplek is vaak lastig. Vooral als je met 22.000 medestudenten moet concurreren. Om psychologiestudenten te helpen met het zoeken van een goede stage, is de Stagebank opgericht.

De online Stagebank van SPS-NIP biedt een overzicht van stagevacatures die op dit moment open staan bij verschillende bedrijven en organisaties. Dit overzicht bestaat uit stages binnen verschillende werkvelden binnen de psychologie. Zo hebben wij coaching en training stages, onderzoeksstages, A&O stages, klinische- en neuropsychologie stages, internationale stages en kind- en jeugdstages. De Stagebank van SPS-NIP is exclusief toegankelijk is voor leden.

Stage zoeken?
Ben jij opzoek naar een stage?  Log hier  in en ga direct naar de Stagebank!

Stageplek aanbieden?
Biedt uw bedrijf interessante stages aan voor psychologiestudenten en wilt u verzekerd zijn van een geschikte stagiair?  Stuur dan een mail naar: stagebank@spsnip.nl! U kunt ook dit formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Nieuw lid

Ben jij lid geworden om gebruik te maken van de stagebank? Voor het verwerken van je gegevens heeft onze ledenadministratie tot 4 weken de tijd nodig. Wil jij voor die tijd al gebruik maken van al jouw lid voordelen, mail dan naar secretaris@spsnip.nl voor een tijdelijke oplossing.