Stageplek aanbieden?

Wilt u een stage onder de aandacht brengen bij ruim 3000 gemotiveerde psychologiestudenten?
Voor psychologiestudenten is het vaak erg lastig om aan een geschikte stageplek te komen. Enerzijds is er veel onderlinge concurrentie en anderzijds is er een gebrek aan expliciete vermelding van stageplekken.

SPS-NIP beschikt over een stagebank die exclusief toegankelijk is voor leden. Dit zijn gemotiveerde psychologie studenten die proactief bezig zijn met hun toekomst. Om de stagebank zo groot en divers mogelijk te maken zijn wij op zoek naar stages vanuit alle richtingen binnen de psychologie. Aangezien onze leden psychologie studeren aan elf verschillende universiteiten in Nederland, zijn stages vanuit het hele land welkom.

Voordelen voor uw bedrijf:

  • Zeer gemotiveerde stagiaires, aangezien leden van SPS-NIP proactieve studenten zijn die net een stapje extra willen zetten;
  • Naamsbekendheid voor uw bedrijf, aangezien de stage aangeboden wordt op een centraal punt en een groot bereik heeft. De Stagebank wordt maandelijks door duizend leden bekeken;
  • Er stage aanbieden in onze Stagebank is helemaal gratis.

 

Biedt u op het moment stages aan of wilt u graag in de toekomst uw stages aanbieden in onze Stagebank, vul dan  dit formulier  in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Voor vragen over onze Stagebank kunt u altijd mailen naar stagebank@spsnip.nl