Beroepscoaches

Advies vragen aan een Beroepscoach?
Als lid van SPS-NIP kan jij advies vragen aan een van onze Beroepscoaches! Dit zijn professionals die werkzaam zijn in verschillende velden binnen de psychologie. De Beroepscoaches zijn te benaderen voor vragen over loopbaanmogelijkheden, cv-checks, masterkeuze, en meer!

Zorg ervoor dat je een gerichte vraag hebt, zodat je ook een gericht antwoord kan verwachten. Aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende werkvelden. Sommige Beroepscoaches zijn werkzaam in meerdere werkvelden en zul je dus meermaals tegenkomen! Heb je verdere vragen of wil je meer informatie over de beroepscoaches? Neem dan contact op met de netwerkcoördinator via netwerkcoordinator@spsnip.nl

Kies hieronder het werkveld van de Beroepscoaches waarover jij vragen hebt. Let op: je moet lid zijn van SPS-NIP om deze Beroepscoaches te kunnen zien.

 


 

Interesse om Beroepscoach te worden?
Heeft u als professional interesse om Beroepscoach te worden of wilt u meer informatie hierover krijgen? Ook hiervoor kunt u contact opnemen met de netwerkcoördinator via netwerkcoordinator@spsnip.nl.

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?