26
aug

Rapport online panel Akwa GGZ: ggz en corona

Ruim 70% van de ggz-professionals wil ook na corona vaker digitaal behandelen. Dat is één van de conclusies uit de eerste enquête gehouden onder de leden van het online panel van Akwa GGZ. Respondenten gaven in deze enquête hun mening over werken in coronatijd.

 

Oproep: Praat mee in het online panel van Akwa GGZ

Doel van het online panel van Akwa GGZ is om de mening van ggz-professionals in te zetten voor het verbeteren van kwaliteit in de ggz. Op dit moment telt het panel 120 ggz-professionals.

Ben jij werkzaam in de ggz en wil je je mening over actuele zaken in de ggz delen via het online panel van Akwa GGZ? Meld je ook aan!

Als panellid ontvang je 6-8 keer per jaar via mail een uitnodiging voor een digitale vragenlijst. Je krijgt als eerste en exclusief inzicht in alle resultaten. Akwa GGZ deelt de opvallendste uitkomsten in hun nieuwsbrief en op social media.

 

Over Akwa GGZ

Akwa GGZ is de alliantie kwaliteit in de geestelijke gezondheidszorg. Binnen Akwa GGZ werken patiënten, hun naasten en zorgprofessionals samen aan de ontwikkeling en implementatie van kwaliteitsstandaarden. Ook ondersteunt Akwa GGZ alle lerende netwerken in de ggz die uitkomsten van behandelingen willen uitwisselen.