Wat doen wij?

Om de stap naar het werkveld te verkleinen en psychologiestudenten een stap vooruit te helpen in hun carrière, organiseren we verschillende activiteiten op zowel regionaal, nationaal als internationaal niveau.

Regionaal

Regionaal vinden er bij ieder Stedelijk Bestuur activiteiten plaats, uiteenlopend van o.a. carrièredagen (Experience Your Future dagen), lezingen, trainingen en netwerkactiviteiten. Kijk in onze agenda voor meer informatie over wat er gebeurt bij jouw Stedelijk Bestuur! Of neem een kijkje op de Facebookpagina van het Stedelijk Bestuur!

Nationaal

Op nationaal niveau worden er verschillende netwerkactiviteiten georganiseerd door de Carrière Commissie, internationale activiteiten door EFPSA-NL, jaarlijks 30 excursies door de Landelijke Excursie Commissie en het Nationaal Psychologie Congres door de Nationaal Congres Commissie.

Internationaal

Tot slot organiseren we activiteiten op internationaal niveau. SPS-NIP is aangesloten bij EFPSA (lees daarover hier meer) en host zo nu en dan een activiteit van EFPSA in Nederland. De evenementen worden georganiseerd door onze commissie EFPSA-NL. Zo heeft in 2017 de Train the Trainers Summer School plaatsgevonden en zullen zowel EFPSA Academy als European Summer School in 2018 in Nederland zijn! Ook organiseert SPS-NIP een jaarlijkse uitwisseling met andere lidorganisaties van EFPSA.

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen.
Word lid

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP
heb je exclusief toegang
tot het volledige
stage overzicht met
misschien wel jouw
droomstage!

Meer weten?