Vacatures Stedelijke Besturen – Maastricht

Wil jij je inzetten voor je medestudenten en je hardmaken voor de inhoudelijke ondersteuning van, informatievoorziening aan psychologiestudenten en de psychologiestudent helpen om een stap vooruit te zetten in zijn of haar carrière? Wil jij meer doen naast jouw studie, jouw CV een boost geven en ervaring opdoen met samenwerken, het organiseren van activiteiten en natuurlijk netwerken? Solliciteer dan nú voor het Stedelijk Bestuur in jouw stad! De functies binnen een Stedelijk Bestuur zijn:

  • Voorzitter. Als voorzitter ben jij het gezicht van het Stedelijk Bestuur op de universiteit, ben jij o.a. verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het Bestuur: je leidt de wekelijkse vergadering, stuurt de functionarissen aan, ondersteunt hen, monitort de voortgang en houdt overzicht.
  • Secretaris. In de functie van secretaris ben jij de rechterhand van de voorzitter, jij notuleert tijdens de vergaderingen, labelt de binnengekomen mails, stelt het draaiboek samen voor de evenementen en schrijft de evaluaties.
  • Penningmeester. Als penningmeester ben jij verantwoordelijk voor de financiën binnen het Bestuur, je maakt de begrotingen van activiteiten en wordt daarnaast uitgedaagd om heel creatief om te gaan met de middelen die je hebt én hebt de mogelijkheid om acquisitie te doen.
  • Pr-extern. Als pr-extern bent ben jij hoofdverantwoordelijk voor het contact met de sprekers, externen en het regelen van de zalen. Ook werk jij nauw samen met de pr-intern omtrent de promotie.
  • Pr-intern. Als pr-intern ben jij verantwoordelijk voor de promotie van SPS-NIP en de activiteiten op jouw universiteit. Je maakt promotieplannen, flyers en kunt jouw creativiteit kwijt in bijvoorbeeld wervingsacties. Andersom werk jij natuurlijk nauw samen met de pr-extern.

Wil jij meer weten over hoe je op jouw universiteit in het Stedelijk Bestuur kunt komen? Kijk dan op hun Facebookpagina!

 

Ben jij er klaar voor?

Solliciteer dan door je cv en motivatiebrief te mailen naar: stedelijkbestuurcoordinator@spsnip.nl

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen.
Word lid

SPS-NIP organiseert wel 30 excursies per jaar!

homepage super klein Meer weten?

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP
heb je exclusief toegang
tot het volledige
stage overzicht met
misschien wel jouw
droomstage!

Meer weten?