Vacatures Stedelijk Bestuur Maastricht

Wil jij je inzetten voor je medestudenten en je hardmaken voor de inhoudelijke ondersteuning van en informatievoorziening aan psychologiestudenten en de psychologiestudent helpen om een stap vooruit te zetten in zijn of haar carrière? Wil jij meer doen naast jouw studie, jouw CV een boost geven en ervaring opdoen met samenwerken, het organiseren van activiteiten en netwerken? Solliciteer dan nú voor Stedelijk Bestuur Maastricht! De functies die nog open staan binnen het Stedelijk Bestuur Maastricht zijn:

  • Voorzitter. Als voorzitter ben jij het gezicht van het Stedelijk Bestuur op de universiteit en ben jij o.a. verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het Bestuur: je leidt de wekelijkse vergadering, stuurt de functionarissen aan, ondersteunt hen, monitort de voortgang en houdt overzicht.
  • Penningmeester. Als penningmeester ben jij verantwoordelijk voor de financiën binnen het bestuur, je maakt de begrotingen van activiteiten en wordt daarnaast uitgedaagd om heel creatief om te gaan met de middelen die je hebt én hebt de mogelijkheid om acquisitie te doen.

Wil jij meer weten over hoe je op jouw universiteit in het Stedelijk Bestuur kunt komen? Kijk dan op de Facebookpagina!

Ben jij er klaar voor? Solliciteer dan door je cv en motivatiebrief te mailen naar: stedelijkbestuurmaastricht@spsnip.nl.

 

 

 

 

 

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?