Vacatures Stedelijke Besturen

Wil jij een jaar lang werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je daarbij inzetten voor je medestudent bij de stap naar het werkveld? Wil jij meer doen naast jouw studie, jouw CV een boost geven én ervaring opdoen met samenwerken, het organiseren van activiteiten en natuurlijk netwerken? Solliciteer dan nu voor het Stedelijk Bestuur in jouw stad!

Een Stedelijk Bestuur is hét gezicht van SPS-NIP op de universiteit. Alle Stedelijke Besturen bij elkaar organiseren daarbij ruim 60 activiteiten per jaar! Het Stedelijk Bestuur bestaat uit vijf bestuursleden die elk jaar, in juli, wisselen. De functies binnen een Stedelijk Bestuur zijn:

  • Voorzitter. Als voorzitter ben jij het gezicht van het Stedelijk Bestuur op de universiteit en ben jij o.a. verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het Bestuur: je leidt de wekelijkse vergadering, stuurt de functionarissen aan, ondersteunt hen, monitort de voortgang en houdt overzicht.
  • Secretaris. In de functie van secretaris ben jij de rechterhand van de voorzitter. Jij notuleert tijdens de vergaderingen, labelt de binnengekomen mails, stelt het draaiboek samen voor de evenementen en schrijft de evaluaties.
  • Penningmeester. Als penningmeester ben jij verantwoordelijk voor de financiën binnen het Bestuur. Je maakt de begrotingen van activiteiten en wordt daarnaast uitgedaagd om heel creatief om te gaan met de middelen die je hebt én je hebt de mogelijkheid om acquisitie te doen.
  • Pr-intern. Als pr-intern ben jij verantwoordelijk voor de promotie van SPS-NIP en de activiteiten op jouw universiteit. Je maakt promotieplannen, flyers en kunt jouw creativiteit kwijt in bijvoorbeeld wervingsacties. Daarnaast werk jij samen de pr-extern.
  • Pr-extern. Als pr-extern ben jij hoofdverantwoordelijk voor het contact met de sprekers, externen en het regelen van de zalen. Ook werk jij nauw samen met de pr-intern omtrent de promotie.

Wil jij meer weten over hoe je op jouw universiteit in het Stedelijk Bestuur kunt komen? Kijk dan op hun Facebookpagina! Heb je vragen aan het Stedelijk Bestuur? Stuur dan gerust een berichtje!

Weet jij nu al dat je dit graag wilt?

Solliciteer dan door je cv en motivatiebrief te mailen naar: stedelijkbestuur[stad]@spsnip.nl!

Bijvoorbeeld: stedelijkbestuuruva@spsnip.nl, stedelijkbestuurrotterdam@spsnip.nl, etc.

 

 

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?