Vacature pr-intern Promotie Commissie

Ben jij creatief? Niet bang om op mensen af te stappen? Kan jij goed werken in teamverband? Wil jij meedenken over marketing van SPS-NIP en wil jij de promotie en ledenwerving naar een hoger niveau tillen?  Heb jij hier nieuwe interessante ideeën over? Dan zoeken wij jou!

SPS-NIP is op zoek naar een nieuw gemotiveerd lid voor de Promotie Commissie. Als commissielid zal jij samen met de pr-functionaris van het Landelijk Bestuur voor naamsbekendheid en de ledenwerving van SPS-NIP zorgen. Jouw rol als commissielid is daarnaast om op studiegerelateerde evenementen samen met de andere commissieleden de diensten en activiteiten van SPS-NIP uit te dragen. Heb jij interesse in marketing en promotie? Dan is dit de ideale kans om ervaring op te doen!

De Promotie Commissie bestaat uit de volgende 5 functies, waarvan de vacature voor pr-intern open staat! De voorzitter leidt de vergaderingen en stuurt de commissie aan. Daarnaast is hij of zij de eindverantwoordelijke voor de commissie, ook op evenementen. De secretaris/vice-voorzitter maakt de notulen en ondersteunt de voorzitter. Ook is de secretaris verantwoordelijke voor de mail en het overzicht. De pr-intern houdt contact met Stedelijke Besturen en andere commissies. Het regelen van goodies valt ook onder zijn of haar verantwoordelijkheid. Als pr-extern publicatie houd je de Social Media bij en schrijf je ééns per maand een artikel voor de nieuwsbrief. Daarnaast zoek je naar nieuwe publicatiemogelijkheden, zoals tijdschriften en websites. Het zoeken naar externe promotiemogelijkheden en het houden van contact met externe partijen zoals universiteiten wordt door alle commissieleden gedaan. Als commissielid van de Promotie Commissie onderhoud je contact met externe instanties en studieverenigingen.

Als commissielid ga je aan de slag met een aantal projecten. Deze projecten zijn erop gericht om psychologiestudenten in Nederland bekend te laten worden met SPS-NIP. Je zal als commissielid bijvoorbeeld je creativiteit kunnen loslaten op het bedenken van grote landelijke wervingsacties om nieuwe leden te werven. Ook bedenkt de Promotie Commissie leuke acties en nieuwe goodies om SPS-NIP zoveel mogelijk te kunnen promoten. Daarnaast is er ruimte om te werken aan projecten die jij zelf hebt opgezet. Al met al zul je veel creativiteit kwijt kunnen in deze commissie!

 

Dus ben jij:

 • Creatief en heb je verantwoordelijkheidsgevoel?
 • Iemand die goed in een team kan werken?
 • Niet bang om op mensen af te stappen?
 • Ongeveer 3 uur per week beschikbaar?
 • Bereid om je een half jaar in te zetten voor SPS-NIP?
 • Iemand die wil meedenken en werken aan de marketing van SPS-NIP?
 • Degene die de ledenwerving een boost gaat geven?

Wij bieden jou:

 • Een waardevolle ervaring waarin je jouw organisatorische en professionele vaardigheden kan ontwikkelen;
 • Een gezellig en gemotiveerd team waarmee jij aan de slag gaat;
 • Een commissie waarin jij al jouw creativiteit kwijt kan;
 • Een boost voor jouw cv (met getuigschrift aan het eind van het jaar);
 • Deelname aan verschillende activiteiten van SPS-NIP, waarbij je actieve studentleden ontmoet;
 • De mogelijkheid tot netwerken en in contact komen met het werkveld van de psychologie.

De commissie zal ongeveer eens per twee weken vergaderen in Utrecht.

 

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur je sollicitatiebrief en cv vóór 20 januari naar Vere van Tol, pr-functionaris@spsnip.nl. Voor meer informatie kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen naar 06-26512384.