Vacature pr-functionaris Landelijk Bestuur SPS-NIP

Ben jij ambitieus en wil jij je onderscheiden van 22.000 psychologiestudenten? Heb jij interesse in marketing, ben je creatief en vind je het leuk om te werken in teamverband? Wil jij je op nationaal niveau inzetten voor de belangen van de psychologiestudent? Dan zijn wij op zoek naar jou als nieuwe pr-functionaris!

Als landelijk bestuurslid van SPS-NIP zet jij je een jaar lang fulltime in voor al deze studenten, door middel van onder andere informatievoorziening en belangenbehartiging. Een bestuursjaar is dé uitgelezen kans om praktische vaardigheden op te doen, welke in je studie niet aan bod komen. Je ontdekt waar jouw talenten liggen en je doet vaardigheden op welke in je studie niet worden aangeleerd. Je leert bijvoorbeeld: mensen motiveren, beter (professioneel) communiceren en verantwoordelijkheden dragen. Daarnaast bouw je ook nog eens een groot professioneel en sociaal netwerk op!

Spreken deze punten jou aan en ben jij bereid om je één jaar lang fulltime voor SPS-NIP in te zetten? Dan ben jij wie wij zoeken! Per 1 juli 2020 komt in het Landelijk Bestuur van de Sectie Psychologie Studenten van het Nederlands Instituut van Psychologen (SPS-NIP) de functie van pr-functionaris vrij.

Functieomschrijving:
Als pr-functionaris ben je verantwoordelijk voor alle promotie van SPS-NIP op zowel regionaal als nationaal niveau. Jouw doel is om de naamsbekendheid te vergroten en ledengroei te bewerkstelligen van de organisatie. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je op zoek gaan naar sponsormogelijkheden of start je promotiecampagnes. Ook beheer je de social media kanalen en de website van SPS-NIP, ben je verantwoordelijk voor het inkopen van promotiemateriaal en zet je jouw creativiteit in bij het ontwerpen van flyers en posters. Daarbij draag je de eindverantwoordelijkheid voor het functioneren van de Promotie Commissie: een commissie die jou ondersteunt bij het uitvoeren van jouw projecten, maar daarnaast ook zelf creatieve projecten oppakt. Tenslotte coördineer en ondersteun je organen van SPS-NIP met het promoten van hun activiteiten en diensten. Daarom zal je nauw contact onderhouden met de pr-functionarissen van deze organen. Het is een veelzijdige functie, waarbij je als pr-functionaris contact hebt met elk orgaan van SPS-NIP. Dit maakt de functie ontzettend interessant!

Bovendien zal je deel uitmaken van een hecht studentenbestuur bestaand uit zeven enthousiaste psychologiestudenten uit heel Nederland. Jullie vergaderen wekelijks op het NIP-kantoor in Utrecht. Naast een uitdagende fulltime werkweek doen we ook veel leuke dingen samen, zoals gezellige borrels, etentjes en weekendjes weg. Je zult tot 1 juli 2021 in functie zijn.

 

Ben jij:

 • Een gedreven en ambitieuze psychologiestudent die het leuk vind om in een jong en dynamisch studententeam te werken?
 • Iemand die sociaal en communicatief sterk is en leiderschapskwaliteiten bezit of deze graag wil ontwikkelen?
 • Iemand met groot verantwoordelijkheidsgevoel en niet bang is zijn of haar mening te uiten?
 • Iemand die enthousiast wordt van marketing en social media?
 • Iemand die creatief kan denken en hierdoor bereid is de naamsbekendheid en ledenaantallen van SPS-NIP naar een hoger niveau te tillen?

Herken jij je in deze punten? Dan is de functie pr-functionaris van het Landelijk Bestuur weggelegd voor jou!

 

 Wij bieden jou de kans om:

 • Je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen;
 • Een kijkje te nemen in zowel de wereld van de psychologie als van professionele organisaties;
 • Een relevante en waardevolle uitbreiding van je cv toe te voegen;
 • Praktijkervaring op te doen naast jouw studie;
 • Jouw competenties en vaardigheden te verbeteren middels externe bestuurstrainingen;
 • te werken in een gemotiveerd team, met een bestuurstelefoon en bestuursbeurs;
 • Volledige collegegeldvergoeding;
 • En natuurlijk veel gezelligheid!

 

Interesse of meer weten?
Zou je graag meer informatie willen over een bestuursjaar bij SPS-NIP of over je taken als pr functionaris? Aarzel dan niet en neem contact op met onze huidige pr-functionaris Vere van Tol via +31 6 26 51 23 84 of pr-functionaris@spsnip.nl.

Word jij de nieuwe pr-functionaris van het Landelijk Bestuur? Solliciteer nu! 
Stuur je sollicitatiebrief en cv  vóór 9 maart 2020 op  naar  pr-functionaris@spsnip.nl. De sollicitatiegesprekken zullen snel na deze datum volgen. In de maanden mei en juni zal je worden ingewerkt. Per 1 juli 2020 begin je officieel binnen het Landelijk Bestuur.

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid