Vacature Nationaal Congres Commissie

Wil jij een jaar lang werken aan je persoonlijke ontwikkeling? En vind jij het leuk om psychologiestudenten uit heel Nederland te leren kennen? Lees dan snel verder!

Het Nationaal Psychologie Congres is een jaarlijks congres wat in het teken staat van het verkennen van het psychologisch vakgebied. Het is dé plek om antwoord te krijgen op vragen als: wat kan jij met en na jouw studie psychologie? Elk jaar gaan er 7 enthousiaste en ambitieuze studenten aan de slag om dit congres tot in de puntjes te organiseren. Ervaring is hierbij geen vereiste, enthousiasme wel!

Wij zijn op zoek naar psychologiestudenten met verschillende interesses en specialiteiten die gemotiveerd zijn om samen een groots evenement neer te zetten. Het commissiewerk zal gemiddeld 5 uur per week kosten. In het specifiek zijn wij nog op zoek naar een pr-functionaris (pr-extern). Lees snel verder om te kijken wat deze functie inhoudt.

De Nationaal Congres Commissie bestaat uit de volgende functies: voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, penningmeester, twee pr-functionarissen (intern en extern), acquisitiefunctionaris. Als pr-functionaris (extern) heb jij samen met de interne pr-functionaris de verantwoordelijkheid over alle promotie en social media.

Samen met de commissie zal je twee keer per maand vergaderen. Daarnaast zal je als Actief Lid bij SPS-NIP ook heel veel andere enthousiaste psychologiestudenten vanuit heel Nederland leren kennen op onder andere Actieve Ledendagen, borrels & diners. Ook krijg je de mogelijkheid om trainingen te volgen die jou klaarmaken voor het werkveld!

Lijkt het jou leuk om een onvergetelijk Nationaal Congres te organiseren voor psychologiestudenten? Grijp dan deze kans!

Ben jij:

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
  • Iemand die goed in een team kan werken, maar ook verantwoordelijkheid kan dragen voor eigen projecten?
  • Iemand die niet opgeeft als het even tegen zit?
  • Bereid om je een jaar lang in te zetten voor SPS-NIP?

Wij bieden:

  • Een ervaring waarin je jouw organisatorische vaardigheden kan ontwikkelen
  • Een gezellig team waarmee jij een geweldig en veelzijdig congres gaat neerzetten
  • Een sociaal en professioneel netwerk
  • Een mooie toevoeging aan je cv!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur je sollicitatiebrief en cv op naar Mijntje Lammen netwerkcoordinator@spsnip.nl. Voor meer informatie kun je kijken op onze website (www.spsnip.nl), mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen (06 26 51 23 80).