Vacature Trainersbureau

Ben jij geïnteresseerd in het trainers- en trainingsgebied van de psychologie? Zou jij de uitdaging aandurven om komend jaar nieuwe trainingen te ontwikkelen voor mede (psychologie)studenten? En zie jij jezelf komend jaar vol overgave deelnemen aan een actief en toegewijd team? Dan biedt SPS-NIP jou de perfecte kans! Het Trainersbureau, onderdeel van SPS-NIP, zoekt namelijk twee nieuwe gepassioneerde trainerscoördinatoren!

Het Trainersbureau is in maart 2015 opgezet met als missie trainingen te ontwikkelen en aan te bieden aan studenten. De trainingen hebben een duidelijke wetenschappelijke basis met als primaire doel bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van verscheidene praktische soft skills. Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de professionalisering van het trainersbureau, het verbeteren van bestaande trainingen en het ontwikkelen van nieuwe trainingen! Tot op heden bieden wij vol trots acht trainingen aan, ieder met een eigen karakter. Denk aan onderwerpen als communicatievaardigheden, personal branding, leren overtuigen, netwerken, omgaan met diversiteit en het cultiveren van gezonde gewoontes. Wellicht ben jij wel dé persoon die het Trainersbureau kan voorzien van nieuwe input. 

Wij zijn op zoek naar de invulling van de volgende functies: Coördinator Extern (pr en communicatie) en Coördinator Ontwikkeling. Kom hieronder meer te weten over de inhoud van deze functies! 

De Coördinator Extern is verantwoordelijk voor het imago van het Trainersbureau. Als Coördinator Extern vind je het leuk om de naamsbekendheid van het Trainersbureau zo groot mogelijk te maken door actief te zijn op onze social media kanalen. Je promoot de gegeven en nieuw ontwikkelde trainingen en genereert de aanvragen voor trainingen. Je onderhoudt het contact met externe partijen in het algemeen, en ben je verantwoordelijk voor alle communicatie naar buiten. 

De Coördinator Ontwikkeling is verantwoordelijk voor de verdere groei, ontwikkeling en toekomst van het Trainersbureau. Als Coördinator Ontwikkeling ben je bezig met het bedenken van originele initiatieven om de naamsbekendheid en het netwerk van het Trainersbureau uit te breiden. Hierbij kijk je naar mogelijke samenwerkingsverbanden. Je stippelt de lange termijn koers van het Trainersbureau uit en houdt je daarnaast bezig met de financiële kant: beheert de rekening en stelt begrotingen op. Je focus ligt daarnaast op de ontwikkeling van zowel trainers als trainerscoördinatoren. 

 

Wij zoeken een gemotiveerde psychologiestudent, die:

 • Belangstelling heeft voor het specifieke werkveld van trainingen;
 • Belangstelling heeft voor persoonlijke groei en communicatievaardigheden;
 • Initiatief durft te nemen;
 • Het leuk vindt om trainers te begeleiden/coachen in hun ontwikkeling tot zelfstandig trainer;
 • Creatief en kritisch kan kijken naar theorie en praktijk;
 • Ongeveer 8 uur per week beschikbaar is.

 

Wij bieden jou:

 • De kans om jouw kennis, inzicht en ervaring uit te breiden op het gebied van trainingen;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van samenwerken, organiseren en professionaliteit;
 • Een uitgebreid netwerk van studenten en professionals;
 • Een hecht en gezellig team;
 • Actief Lidmaatschap bij SPS-NIP (inclusief toegang tot Actieve Leden Dagen).

 

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en cv vóór 13 september naar Ileen Huisman, secretaris van het Landelijk Bestuur, via secretaris@spsnip.nl. Voor meer informatie kan je kijken op onze website en Facebook, mailen naar bovengenoemd adres of bellen naar 06-26512379.

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?