Vacatures Carrière Commissie

Lijkt het jou leuk om psychologiestudenten een stap richting hun ideale carrière te helpen? Wil jij verschillende activiteiten organiseren in een gemotiveerd team met studenten uit heel Nederland? Lees dan snel verder!

Per 1 juli 2019 is de Sectie Psychologie Studenten van het Nederlands Instituut van Psychologen (SPS-NIP) op zoek nieuwe leden voor de Carrière Commissie! De Carrière  Commissie is een landelijke commissie die zich bezighoudt met het organiseren van toekomstgerichte activiteiten voor alle psychologiestudenten. Dé kans om de psychologiestudent dichter bij het toekomstige werkveld te brengen en om jouw eigen professionele netwerk uit te breiden.

De Carrière Commissie bestaat uit de volgende functies: voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, penningmeester en pr-functionaris. Als voorzitter coördineer je de commissie en leidt je de vergaderingen. Je bent als het ware eindverantwoordelijke voor de commissie en bent dan ook het aanspreekpunt voor het Landelijk Bestuur. De vicevoorzitter ondersteunt de voorzitter en is daarnaast ook verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met sprekers. De secretaris is verantwoordelijk voor het administratieve werk. Niet alleen notuleren, maar ook taken als het bijhouden van de mail en de gegevens van de deelnemers vallen hieronder. De penningmeester stelt de begroting op en verwerkt hierin alle gemaakte uitgaven gedurende het jaar. Tot slot is de pr-functionaris verantwoordelijk voor de promotie van de activiteiten. Denk hierbij aan het ontwikkelen en verspreiden van promotiemateriaal, het bijhouden van de Facebookpagina en het bedenken van manieren om de commissie nog bekender te maken. Naast deze functie-specifieke taken is de commissie gezamenlijk verantwoordelijk voor het organiseren van (netwerk)activiteiten! Om hierover te vergaderen komt de commissie 2 à 3 keer per maand samen op een centraal punt zoals het NIP-kantoor in Utrecht of bij iemand thuis. Gemiddeld ben je 5 uur per week bezig met deze functie.

Daarnaast zal je als Actief Lid bij SPS-NIP ook heel veel andere enthousiaste psychologiestudenten vanuit heel Nederland leren kennen op onder andere Actieve Ledendagen, borrels en diners. Ook krijg je de mogelijkheid om trainingen te volgen die jou voorbereiden op het werkveld!

Ben jij:

  • Iemand die studenten wil helpen met het vergoten van hun toekomstperspectieven?
  • Iemand die goed in een team kan werken, maar ook verantwoordelijkheid kan dragen voor eigen projecten?
  • Iemand die niet opgeeft als het even tegen zit?
  • Bereid om je een jaar lang in te zetten voor SPS-NIP?

Wij bieden:

  • De kans om jouw organisatorische vaardigheden verder te ontwikkelen
  • Mogelijkheid om jouw professionele en sociale netwerk uit te breiden
  • Borrels, diners & een leuk jaar binnen een gezellig team
  • Deelname aan verschillende trainingen
  • Een mooie toevoeging aan jouw cv

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur je sollicitatiebrief en cv vóór maandag 10 juni 2019 op naar Michelle van der Blij, commissiecoordinator@spsnip.nl. Voor meer informatie kun je kijken op onze website (www.spsnip.nl), mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen (06-26512372).

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?