Vacatures SPS-NIP

‘Zonder SPS-NIP was ik nooit gekomen waar ik nu ben. Lidmaatschap is leuk, maar actief lidmaatschap is nog veel leuker!’ – Aart Franken

 

Via verschillende organen zetten diverse actieve studentleden zich in voor SPS-NIP. Samen zorgen zij ervoor dat SPS-NIP zich sterk maakt voor de belangen van psychologie studenten en dat SPS-NIP interessante activiteiten en diensten kan bieden. Oftewel, dankzij de inzet van onze Actieve Leden heeft SPS-NIP haar bestaansrecht.

Als Actief Lid kun je bijvoorbeeld meehelpen bij het opzetten van een interessante lezing of het organiseren van een excursie. Ook kun je een schakel worden tussen de secties van het NIP en SPS-NIP, of de diensten die SPS-NIP verzorgt draaiende houden. Je kunt hiervoor onder andere aan de slag binnen ons Landelijk Bestuur, Commissies of een van onze Stedelijke Besturen.

Let op! Als je Actief Lid wilt worden bij SPS-NIP is het een vereiste dat je psychologiestudent bent. SPS-NIP is er namelijk voor én door studenten.

‘Werkgevers stellen het op prijs dat studenten hun blikveld ook naast hun collegebanken verruimen, bijvoorbeeld een bestuursfunctie wordt erg gewaardeerd.’ (Bron: NRC)

Op dit moment staan er vacatures open voor:

Op dit moment staan er geen vacatures open voor:

 

Nog geen leuke vacature gevonden?
De organen binnen SPS-NIP veranderen regelmatig van samenstelling. Houd deze site dus goed in de gaten voor meer informatie. Wil je graag per mail op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures binnen SPS-NIP? Stuur dan even een mailtje naar secretaris@spsnip.nl!

 

Wisselmomenten Landelijk Bestuur

Op dit moment staan er geen vacatures open voor het Landelijk Bestuur. Het Landelijk Bestuur wisselt twee keer per jaar: in februari en in juli. Op deze manier is er een voortdurende uitwisseling van kennisoverdracht. In juli wisselen de stedelijk bestuurcoördinator, commissiecoördinator, financieel coördinator, pr-functionaris en secretaris. In februari komen de functies: voorzitter, financieel coördinator en sectorcoördinator vrij.

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen.
Word lid

SPS-NIP organiseert wel 30 excursies per jaar!

homepage super klein Meer weten?

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP
heb je exclusief toegang
tot het volledige
stage overzicht met
misschien wel jouw
droomstage!

Meer weten?