Stedelijk Besturen

In elke stad waar de universitaire bachelor psychologie wordt aangeboden in Nederland is een Stedelijk Bestuur van SPS-NIP gevestigd.

Deze Stedelijke Besturen zijn speciaal voor jou als psychologiestudent in het leven geroepen en organiseren elk collegejaar in totaal ruim zestig zeer uiteenlopende en actuele studie- en carrièregerichte activiteiten die een aanvulling zijn op jouw studie en jou een duidelijk overzicht bieden van de te maken keuzes en toekomstmogelijkheden binnen de verschillende vakgebieden van de psychologie. Het gaat om o.a. carrièredagen zoals Experience Your Future, lezingen, (geaccrediteerde) workshops en netwerkactiviteiten. Er worden zowel Nederlandse- als Engelstalige activiteiten georganiseerd. De Besturen bestaan zelf enkel uit studenten en hebben bestaansrecht dankzij de psychologiestudenten die aangesloten zijn bij SPS-NIP. De activiteiten worden georganiseerd met het oog op voorbereiding op het werkveld, door middel van informatievoorziening en belangenbehartiging.


Klik op jouw studentenstad voor de Facebookpagina van het desbetreffende Stedelijk Bestuur!


Interesse in onze evenementen? 

Actief worden in een Stedelijk Bestuur van SPS-NIP?
Aan het eind van elk studiejaar wisselt elk Stedelijk Bestuur. De werving vindt plaats in de maanden april en mei. Houd de Facebookpagina van het Stedelijk Bestuur op jouw universiteit in de gaten of  stuur ze een e-mail.

Meer informatie?
Stuur een berichtje naar stedelijkbestuurcoordinator@spsnip.nl. De Stedelijk bestuurcoördinator kan al jouw vragen beantwoorden of je meer informatie geven!