Stagebank recruiters

Veel psychologiestudenten ervaren de zoektocht naar een geschikte stage als behoorlijk lastig. Het aantal psychologiestudenten is erg groot, daarentegen is het aantal (expliciet vermelde) stageplaatsen gering. Om dit gat enigszins te verkleinen en een handvat te bieden aan al deze studenten, beschikt SPS-NIP sinds een aantal jaar over een eigen Stagebank. Deze Stagebank biedt psychologiestages voor jou, gepresenteerd in een handig overzicht met daarin alleen maar up-to-date stagevacatures!

Wij, Samira, Lisa en Maaike, zijn dit jaar actief als stagebank recruiters bij SPS-NIP. Wij zullen er gedurende dit jaar voor zorgen dat de Stagebank goed gevuld blijft met de meest interessante, relevante stages. Hierbij proberen wij zoveel mogelijk verschillende werkvelden binnen de psychologie te benaderen en gaan wij dus zowel naar klinische-, A&O- en onderzoeksstages op zoek. Zowel door middel van e-mail, bel-acties of netwerkevenementen gaan wij actief op zoek naar stagevacatures, die jou uiteindelijk hopelijk op weg helpen naar een leerzame stage en de rest van je carrière! Ben jij opzoek naar een stage? Klik dan hier.

 

Contact

Heb je een vraag voor ons? Stel deze via stagebankrecruiter@spsnip.nl of maak een connectie via Linkedin en word lid van onze Linkedin Stagebank groep!

Lisa en Samira

 

 

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen.
Word lid

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP
heb je exclusief toegang
tot het volledige
stage overzicht met
misschien wel jouw
droomstage!

Meer weten?