Uitwisselingscommissie

De Uitwisselings Commissie (UC) is ontstaan door de samenwerking met de European Federation of Psychology Students’ Associations (EFPSA). Het SPS-NIP is aangesloten bij EFPSA om op internationaal niveau de belangen te behartigen van de psychologiestudent.

 

Het doel van de Uitwisselings Commissie is het organiseren van een internationale activiteit door middel van een trilaterale uitwisseling met psychologiestudenten uit andere Europese landen. Deze landen zijn aangesloten bij EFPSA.

Tijdens deze uitwisselingsweken, die verbonden zijn aan een actueel thema, staan zowel het wetenschappelijke als het culturele programma centraal. Het wetenschappelijke programma zal de nadruk leggen op de kennisoverdracht en informatie uitwisseling. Echter, om de samenwerking tussen de verschillende Europese landen te bevorderen wordt er daarnaast ook de nadruk gelegd op de leuke, leerzame en belangrijke inzichten die je van elkaars cultuur kunt verschaffen.

 

Interesse, tips, suggesties of vragen?

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? De uitwisseling van de Uitwisselingscommisie is te vinden zijn in de SPS-NIP agenda en of volg ons op Facebook. Tips, suggesties of vragen? Neem contact op met de Uitwisselingscommissie via UC@spsnip.nl. Meer weten over EFPSA? Kijk voor meer informatie op www.efpsa.org.

 

Uitwisselingscommissie SPS-NIP 2017 – 2018

De Uitwisselingscommissie van SPS-NIP organiseert ieder jaar een uitwisseling met psychologiestudenten uit een Europees land. Wil jij meer weten over een geweldige uitwisseling voor studenten? Afgelopen zomer is er een geslaagde uitwisseling georganiseerd in samenwerking met Ierland! Aankomende zomer zal de Uitwisselingscommissie een geweldige uitwisseling op een nog geheime locatie organiseren! Wij hebben er heel veel zin in! Ga je met ons mee?