Promotie Commissie

Onze Promotie Commissie bestaat uit commissieleden die samen trots zijn op de zaken die SPS-NIP doet en dragen dat graag uit: “SPS-NIP heeft zoveel leerzame, interessante, leuke voordelen en mogelijkheden te bieden voor psychologiestudenten. Denk aan een Stagebank, kennis maken met het toekomstig werkveld, mogelijkheid tot een gesprek met een Beroepscoach, het vergroten van je (internationale) netwerk. Noem maar op.”

 

De Promotie Commissie heeft als doel om al deze mogelijkheden extra onder de aandacht te brengen. Hiervoor gaan zij naar studie gerelateerde evenementen en verschillende universiteiten om SPS-NIP te promoten. Daarnaast bedenkt zij veel leuke promotie acties, zoals het organiseren van een netwerkdiner. Als het aan de Promotie Commissie ligt, kan SPS-NIP niet meer aan je voorbij gaan!

 

Interesse, tips, suggesties of vragen?
Neem contact op met de Promotie Commissie via promotiecommissie@spsnip.nl.

 

Promotie Commissie SPS-NIP 2017-2018
Graag willen wij ons kort voorstellen als de Promotie Commissie van dit jaar.

 

Voorzitter: Mijn naam is Wieke, ik ben de voorzitter van de promotiecommissie ’17-’18. Voor mijn studie psychologie heb ik een jaar verloskunde gestudeerd. Hier bleek al snel dat ik dit niet als baan zou willen later. Omdat ik wel erg geïnteresseerd was in hoe vrouwen emotioneel gezien veranderden tijdens en na hun zwangerschap, besloot ik psychologie te gaan studeren. Dit studeer ik in Rotterdam, waarvan ik tot mijn verassing onwijs van ben gaan houden. Ik zit eigenlijk nooit stil en ben dan het liefst ook omgeven door mensen. Dit is te zien aan de hoeveelheid tijd die ik met mijn vriendinnen besteed. Daarom denk ik ook erg geschikt te zijn voor de promotiecommissie. Met mijn enthousiasme verwacht ik ook anderen warm te maken voor SPS-NIP. We gaan er een fantastisch jaar van maken!

 

Secretaris: Hoi! Ik ben Carola Wijtmans, 22 jaar en sinds kort secretaris in de Promotie Commissie.
Momenteel zit ik in het derde jaar van de studie Psychologie op Tilburg University en daarnaast volg ik ook een pre-master voor de studie Marketing Management. De promotie commissie leek me daarom een leuke manier om beide studies een beetje met elkaar te combineren. Daarnaast zing ik de hele dag door en is zingen een van mijn passies, ik heb daarom ook geregeld optredens wat ik heel leuk vind om te doen. Ik heb zin om er dit jaar een top jaar van te maken en de promotie commissie naar een nog hoger level te tillen!

 

Pr-extern evenementen: Hoi! Ik ben Jolien, 22 jaar en sinds de eerste klas van de middelbare school wist ik al dat ik later Psycholoog wilde worden. Daarom heb ik de hbo-studie Toegepaste Psychologie gedaan en ben ik nu bezig met de Pre-master Klinische Neuropsychologie in Groningen. Dit jaar ben ik ook lid geworden van de Studievereniging VIP in Groningen en zit ik daar in de Workshop/In-house Commissie om verschillende workshops en dagreizen te organiseren voor onze psychologiestudenten. Daarnaast houd ik erg van lekker eten, dus kook ik ook graag. Sinds mijn achtste zit ik op hockey en dit doe ik nog steeds met alle plezier. Dat doe ik nog wel thuis in het kleine dorpje Zeewolde, waar ik geboren ben. Bij SPS-NIP ga ik de functie pr-extern evenementen vervullen in de Promotie Commissie. Ik hoop dat wij als commissie dit jaar een hoop nieuwe studenten enthousiast kunnen maken om ook lid te worden.

 

Pr-extern publicatie: Mijn naam is Noa, dit jaar vervul ik de functie pr-extern publicatie binnen de Promotie Commissie. Dus blijf vooral al onze social media pagina’s volgen en blijf ons liken op: Facebook, Instagram en LinkedIN! Naast mijn promotiewerk voor SPS-NIP verdien ik ook al vier jaar lang een zakcentje bij als hostess en promotor. Vandaar dat deze commissie mij zo aansprak. Ik studeer arbeids- en organisatiepsychologie en gezondheidspsychologie, en zal deze studies inzetten om mijn eigen onderneming aankomend jaar uit te breiden. Maar voor dat, dat gaat gebeuren focus ik mij nog even helemaal op SPS-NIP. In de hoop dat we bij alle Psychologiestudenten bekend worden!

 

Pr-intern: Ik ben Alysa en ben derdejaars psychologie studente aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik kom net terug uit Amerika waar ik een semester heb gestudeerd. Ik zal binnen de promotiecommissie de rol van Pr-intern gaan vervullen. Dit betekent dat ik veel contact zal hebben met de actieve leden van SPS-NIP. Verder zorg ik ervoor dat alle leden binnen SPS-NIP gestimuleerd worden om naar activiteiten te komen. Naast mijn rol in de promotiecommissie en mijn studie dans ik en houd ik ervan om gezellige dingen te doen met vrienden en familie.

We zijn allemaal heel enthousiast om dit jaar als commissie wat moois neer te zetten en veel te leren van deze ervaring als Promotie Commissie. We hopen dat we SPS-NIP zoveel mogelijk onder de aandacht kunnen brengen en een heleboel leuke promotiegadgets kunnen verzinnen. Hopelijk zien we jullie allemaal snel op alle open dagen en andere activiteiten!