Nationaal Congres Commissie

Elk jaar organiseert de Nationaal Congres Commissie (NCC) een congres voor psychologiestudenten in Nederland. Het aanstaande congres vindt plaats op vrijdag 16 november 2018 in Cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht. Het thema van dit jaar is: ‘Behind the scenes; How to become a psychologist?’

 

Het nationaal psychologie congres wordt georganiseerd om studenten meer informatie te geven over de mogelijkheden die er zijn na de studie. Er worden diverse lezingen en workshops gegeven die betrekking hebben op verschillende werkvelden. Hierdoor is het congres interessant voor iedereen! Tevens zullen tips worden gegeven over onderwerpen zoals de huidige stand van zaken in het werkveld, solliciteren en vervolgopleidingen. Het congres is de uitgelezen kans om een idee te krijgen van de vele toekomstmogelijkheden als psychologiestudent!

 

Interesse, tips, suggesties of vragen?

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? De activiteiten van de Nationaal Congres Commissie zijn te vinden in de SPS-NIP agenda. Ook kun je ons volgen op Facebook. Tips, suggesties of vragen? Neem dan contact op met de Nationaal Congres Commissie via nationaalcongres@spsnip.nl.

 

Nationaal Congres Commissie SPS-NIP 2017 – 2018

De commissie bestaat dit jaar uit: Rozemarijn Braanker (voorzitter), Michelle van der Blij (vicevoorzitter), Cairah ter Beek (secretaris), Josja de Ridder (penningmeester), Rik Grégoire (acquisitiefunctionaris), Ingeborg de Koning (PR-functionaris, intern) en Mourad El Boubsi (PR- functionaris, extern).

Wij hopen van het congres net zo’n groot succes te maken als de afgelopen jaren! Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook!