Landelijke Excursie Commissie

Veel psychologiestudenten zijn nieuwsgierig naar het werkveld. Hoe gaan psychologen bijvoorbeeld te werk binnen een grote instelling en op welke wijze wordt psychologische kennis toegepast in de praktijk?

De Landelijke Excursie Commissie (LEC) organiseert uiteenlopende excursies naar organisaties die gericht zijn op het psychologisch vakgebied. Een excursie is een goede manier om je te oriënteren op het beroepsveld. Weten welke excursies de Landelijke Excursie Commissie binnenkort organiseert? Bekijk dan onze agenda. Hierin worden de excursies die op de planning staan vermeld.

Interesse, tips, suggesties of vragen?

Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste activiteiten, kun je ons volgen op Facebook of jezelf aanmelden voor de maandelijkse interessemail. Tips, suggesties of vragen? Neem contact op met de Landelijke Excursie Commissie via lec@spsnip.nl.

Landelijke Excursie Commissie SPS-NIP 2018-2019

Dit jaar bestaat de Landelijke Excursie commissie uit: Tessa (voorzitter), Josefien (vicevoorzitter), Tessa (secretaris), Anna (PR-intern) en Merel (PR-extern). Wij zullen door het hele land 30 excursies organiseren, waarbij psychologiestudenten een kijkje kunnen nemen bij psychologie-gerelateerde instellingen en bedrijven. Voor de internationale studenten zullen er vijf Engelstalige excursies georganiseerd worden. Op deze manier krijgen studenten de kans om bijzondere plekken te bezoeken en om in contact te komen met mensen die al langer in het vak zitten. Ook de komende maanden staan er weer leuke excursies op de planning, dus houd de website en Facebookpagina goed in de gaten! We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te zien bij de excursies!