EFPSA-NL

‘Spread the EFPSA word – become an EFPSA Ambassador!’

EFPSA-NL is de vertegenwoordiging van EFPSA in Nederland. EFPSA staat voor The European Federation of Psychology Students’ Associations. Deze Federatie bestaat uit verenigingen en organisaties van psychologiestudenten uit heel Europa. EFPSA’s missie is om de behoeften en de belangen van psychologiestudenten te behartigen en om de wetenschappelijke en culturele uitwisseling onder studenten te bevorderen. EFPSA-NL zet zich in om de naamsbekendheid van EFPSA in Nederland te vergroten en EFPSA evenementen te organiseren door heel Nederland, voor zowel nationale als internationale studenten. Zij, en de ‘Member Representative’ (MR) van Nederland, zijn tevens het aanspreekpunt als jij vragen hebt over EFPSA of meer informatie wilt.

 

Ambassador

Heb je met veel plezier een EFPSA evenement meegemaakt of gebruik gemaakt van één van de online diensten? Ben je enthousiast geworden over EFPSA? Word dan een EFPSA-ambassador! Wanneer je ambassador wilt worden, stuur je een mail met je naam, woonplaats en (eventuele) EFPSA ervaring naar efpsa-nl@spsnip.nl. Je krijgt dan eens in de zoveel tijd een verzoek om mee te helpen met promoten, bijvoorbeeld door het delen van een Facebookbericht, het uitnodigen van je vrienden en studiegenoten voor een evenement of het delen van je eigen ervaringen. Natuurlijk zijn deze verzoeken geheel vrijblijvend en beslis jij of je ergens aan mee wilt doen.

EFPSA ambassadors zijn Nederlandse psychologiestudenten (of inmiddels afgestudeerden) die willen bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van EFPSA binnen Nederland en het promoten van de diensten en evenementen die EFPSA biedt. Dit kan op elke mogelijke manier, van het delen van een Facebook bericht tot het vertellen over jouw EFPSA ervaring tijdens een evenement. Dus ook wanneer je weinig tijd hebt of als je liever je stoel niet uitkomt kun je een bijdrage leveren – alle beetjes helpen!

 

SPS-NIP EFPSA-NL

Hallo allemaal! Wij zijn Tessa, Buket, Karina, Denise v W., Bhavika en Denise R. en wij zijn dit jaar de EFPSA-NL Commissie. EFPSA is een federatie van Europese psychologie studentenverenigingen met momenteel lid-organisaties uit wel 33 landen! Wij zijn als SPS-NIP de Nederlandse delegatie. Als Commissie hebben we tot nu toe al meegewerkt aan de organisatie het event over “Exploring Internships Abroad” en de excursie naar PsyQ International waar expats met psychische problemen terecht kunnen en niet te vergeten aan de jaarlijkse EPFSA-day in december. Maar ons grote evenement is in juli: de European Summer School! Er komen dan psychologiestudenten uit heel Europa een week lang naar Nederland om met een onderzoeksprogramma van een jaar te starten. Het beloofd een educatieve tijd te worden.

Verder werken we dit jaar hard aan de bekendheid van EFPSA in Nederland door naar masterdagen en Experience Your Future Days te gaan, flyers te verspreiden en onze Facebook pagina actief te houden met zoveel mogelijk leden. Helpen jullie ook mee de EFPSA-spirit te verspreiden? Like dan onze Facebook.

Veel plezier en succes dit jaar!

EFPSA-NL Blog

Ben jij benieuwd naar carrière opties voor psychologen in het buitenland? Een oud commissielid heeft meerdere psychologen uit verschillende landen geïnterviewd om erachter te komen hoe het werkveld van de psycholoog er in het buitenland uitziet. Lees hier de verschillende interviews.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over EFPSA? Mail dan naar de EFPSA-NL Commissie: efpsa-nl@spsnip.nl, de Member Representative: commissiecoordinator@spsnip.nl, of neem een kijkje op de EFPSA-website.

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen.
Word lid

SPS-NIP organiseert wel 30 excursies per jaar!

homepage super klein Meer weten?

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP
heb je exclusief toegang
tot het volledige
stage overzicht met
misschien wel jouw
droomstage!

Meer weten?