Carrière Commissie

Studenten zijn de laatste tijd erg veel bezig met hun toekomst en zoeken naar de juiste handvatten om hun toekomstdroom te bewerkstelligen. SPS-NIP wil psychologiestudenten graag helpen hierbij! Daar zal de Carrière Commissie (CC) zich het komende jaar mee bezig houden.

De Carrière Commissie organiseert gedurende het gehele studiejaar verschillende toekomst gerelateerde activiteiten. Zo is er in het verleden bijvoorbeeld de ‘Optimaliseer je Netwerk’ avond georganiseerd waarin jouw netwerk volledig centraal stond. Daarnaast hebben zij de activiteit: ‘Explore your internship abroad’ georganiseerd samen met EFPSA-NL waarin verschillende sprekers je hun stage ervaringen deelden. Tijdens deze avond werd je op de hoogte gebracht van de actuele stand van zaken wat betreft stages in het buitenland en kon jij je hierop optimaal orienteren. Ook organiseert deze commissie andere netwerkactiviteiten, waarbij wij jou de kans bieden om kennis te maken met verschillende psychologische instellingen en vrijwilligerswerkorganisaties, zodat jouw baanperspectieven vergroot kunnen worden. Dit is een unieke kans om binnen te komen bij een instelling.

 

Interesse, tips, suggesties of vragen?

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? De activiteiten van de Carrière Commissie zijn te vinden zijn in de SPS-NIP agenda en of volg ons op Facebook. Tips, suggesties of vragen? Neem contact op met de Carrière Commissie via cc@spsnip.nl.

 

Carrière Commissie SPS-NIP 2017-2018

Hallo allemaal! Wij zijn de derde Carrière Commissie van SPS-NIP: Julie, Samira, Roos, Anne Mart en Samantha. Ook wij zullen dit jaar weer hard aan de slag gaan om een aantal leuke, carrièregerichte activiteiten te organiseren. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe activiteiten, leuke like-en-win-acties en het laatste nieuws op het gebied van een carrière binnen de psychologie? Like dan onze Facebook pagina en schroom niet om je in te schrijven voor al onze toekomstige activiteiten!