Klaar voor een stap vooruit in je carrière?

Wil jij de wereld van de psychologie nog beter leren kennen én die extra stap vooruit zetten?

SPS-NIP is de studentensectie van het NIP. SPS-NIP staat klaar voor psychologiestudenten en helpt je graag op weg binnen de psychologie. Het NIP heeft voor psychologiestudenten een voordelig lidmaatschap. Je maakt gebruik van alle faciliteiten en voordelen van het normale lidmaatschap, maar tegen een sterk gereduceerd tarief! Je betaalt namelijk maar € 25,- per jaar én je krijgt bijna 52% korting op de eerste twee jaar van het Starterslidmaatschap. Bovendien ontvang je als studentlid nog extra diensten gericht op studenten, zoals toegang tot de exclusieve Stagebank! Daarnaast kun je ook:

 • Gratis naar lezingen
 • Gratis naar excursies
 • Gratis naar trainingen
 • Vragen stellen aan onze Beroepscoaches
 • Naar carrière-activiteiten
 • Met korting naar NIP-activiteiten
 • Met korting naar het Nationaal Psychologie Congres
 • Toegang krijgen tot het tijdschrift ‘De Psycholoog’, via de NIP-app én de website
 • De maandelijkse nieuwsbrief ontvangen
 • Korting krijgen op boeken van Boom Uitgevers
 • Je CV een boost geven door actief te worden bij SPS-NIP

Ook biedt SPS-NIP mogelijkheden om ervaringen op te doen in het buitenland! Dit kan onder andere door mee te gaan op onze jaarlijkse uitwisseling of door evenementen van EFPSA te bezoeken. Wij zijn namelijk vertegenwoordigd in de European Federation of Psychology Student’s Association, die verschillende activiteiten organiseert voor psychologiestudenten in heel Europa. Dit biedt dus een goede kans voor een tripje naar Malta, Finland of Kroatië! Daarbij kunnen wij je via deze contacten meer vertellen over psychologie studeren in het buitenland. Meer weten over EFPSA? Vraag het dan aan EFPSA-NL, die alles over de organisatie kunnen vertellen!

Laat bij ons ook je stem horen op het gebied van psychologie! Denk hierbij aan de internationalisering van universiteiten of de verslaggeving van onderzoeken. SPS-NIP maakt zich hard voor de psychologiestudent. Door verschillende standpunten in te nemen over onderwerpen in de maatschappij of de studie psychologie en in gesprek te gaan met andere partijen hopen wij een verschil te kunnen maken waar jullie dat nodig vinden! Heb jij een onderwerp wat we nog niet besproken hebben? Laat het ons hier weten.

Klaar voor dé stap vooruit in je carrière? Meld je dan nu aan!

Actief lidmaatschap

Wil je nog een stap verder zetten? Word dan actief bij SPS-NIP in een van de Commissies, Stedelijke Besturen of zelfs het Landelijk Bestuur? Of wil je aan de slag als trainer of als stagebankrecruiter om studenten dichter bij het werkveld te brengen? Kijk hier voor meer informatie!

Let op! Als je lid wilt worden van SPS-NIP is het een vereiste dat je een psychologiestudent bent en ingeschreven bij een Universiteit.

 

Lidmaatschap opzeggen

Je kan je lidmaatschap opzeggen vóór 15 december van het jaar voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar via het opzegformulier. (SPS-)NIP werkt continu aan haar diensten en activiteiten en wij stellen het daarom zeer op prijs als u bij je opzegging een evaluatie toevoegt. Ben je net klaar met studeren, maar wil je je alsnog aan het NIP verbinden? Meld je dan aan bij de Startende Psychologen!

SPS-NIP organiseert wel 30 excursies per jaar!

homepage super klein Meer weten?

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP
heb je exclusief toegang
tot het volledige
stage overzicht met
misschien wel jouw
droomstage!

Meer weten?