6
mei

NIP Jaarcongres wordt live-uitzending vanuit VRIJ in Culemborg

Op dinsdag 29 juni vindt het NIP Jaarcongres plaats, met als thema: Corona: de wereld van morgen.

Hoe gek het ook klinkt, we gaan het niet over corona zelf hebben tijdens deze avond. En, het wordt ook geen congres zoals je dat normaal gesproken van ons gewend bent, maar wat kun je dan wel verwachten?

We beloven je een interessante live-uitzending met vooraanstaande psychologen die het gaan hebben over wat we het afgelopen jaar van de coronacrisis hebben geleerd en vooral: wat we daarvan mee zouden moeten nemen naar de toekomst!

Wat is de blijvende impact van corona op ons als psychologen en op ons vakgebied? Welke psychologische lessen kunnen we trekken uit deze corona-tijd en welke kansen kunnen we juist benutten? Vanuit verschillende psychologische disciplines belichten en bespreken we het thema met elkaar.  Zo komen onderwerpen als veerkracht, ethiek, wetenschap, beleid en gedrag aan bod.

Via een live-chat sta je als deelnemer bovendien direct in contact met de gasten in de studio en gaan we met elkaar het gesprek aan. Niet alleen een uitzending om naar te kijken dus, maar vooral ook om aan deel te nemen!