10
dec

Nieuw vanaf januari: de A&O/A&G Plaza

In januari 2022 gaat de A&O/A&G Plaza van start! Deze vervangt de bij velen bekende “Summer- en Winter Schools” van de sectie A&O.

Waarom gaan we over op een ander concept?
Eigenlijk dekt de titel summer- en winterschools niet goed de lading van de scholingsdagen zoals we die momenteel organiseren. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een passender naam en dat is deze geworden.

Wat biedt de A&O/A&G Plaza jou?
Wij willen met de A&O Plaza deskundigheidsbevordering voor onze leden bereiken, en dan specifiek psychologen die werkzaam zijn in het A&O of A&G vakgebied. Wij willen onze leden hiermee stimuleren en ondersteunen. Zo staan tijdens de Plaza sessies de meest recente ontwikkelingen binnen het vakgebied centraal. Bovendien bieden de Plaza-dagen ook de perfecte gelegenheid om je vakgenoten te ontmoeten. Zo maken we als groep professionals meer gebruik van elkaars kennis en versterken we samen ons vakgebied!

Inhoud scholingsdagen
De inhoud van de scholingsdagen sluit aan bij de vier kolommen uit het beroepsprofiel van de A&O/A&G registerpsycholoog. Zo zorgen we ervoor dat de brede kennis die het A&O en A&G vakgebied kenmerkt, aan bod komt en leveren we maatwerk. Je kunt zelf kiezen voor die scholing die het beste aansluit bij jouw specifieke behoefte op een bepaald moment.

Frequentie en planning
Minimaal zes keer per jaar vinden er bijeenkomsten van de A&O/A&G Plaza plaats, gemiddeld eens in de twee maanden. Uiteraard kondigen we ruim van tevoren de nieuwe bijeenkomsten aan. Hou dus onze website en onze social kanalen goed in de gaten!

Ten slotte:
Via de A&O/A&G Plaza kun je ook nog PE punten behalen, die meetellen voor de herregistratie in de registers A&O en/of A&G psycholoog. Nog een mooi voordeel dus!

Meld je aan voor de eerstvolgende A&O/A&G Plaza
We hopen jullie te ontmoeten tijdens de A&O/A&G Plaza! Bijvoorbeeld de eerste van het nieuwe jaar, over motiverende gespreksvoering.