Finance Team

Weet jij hoe je van een ‘nee’ een ‘ja’ kunt maken?

Dan is nu jouw kans! Wij zijn op zoek naar een eigenzinnige, enthousiaste en hardwerkende psychologiestudent om ons Finance Team te komen versterken. Als lid van dit team ben jij een onderdeel van de fundering van het congres. Je belangrijkste taak zal bestaan uit het werven van fondsen. Deze fondsen zijn hard nodig om de beste en leukste versie van het congres te realiseren. Hierin kun je jouw creatieve geest de vrije loop laten en krijg je veel zelfstandigheid. Ervaring met financiën is geen must, wij helpen je bij elke stap!
In ruil voor jouw harde werk bieden wij jou een internationale omgeving, waarin jij nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen en een groot, internationaal netwerk kunt opbouwen van huidige en toekomstige professionals in het vakgebied. Na deze boost voor je CV ben jij klaar voor de rest van je carrière.

Dus, ben jij:

  • Een harde werker?
  • Geïnteresseerd in financiën?
  • Iemand die in oplossingen denkt?
  • Beschikbaar voor ongeveer 3 uur per week tot en met april 2021?
  • En klaar voor jouw volgende stap?

Meld je dan voor 9 maart 2020 aan door een mailtje te sturen met jouw motivatie om mee te doen naar Vivian Staring en Nicole Nijhof via congress2021@efpsa.org! Ook ontvangen wij natuurlijk graag alle vragen die je mogelijk nog hebt over de organisatie, het team of jouw mogelijke functie.