Administration Team

Ben jij die organisatorische topper die wij zoeken?

Dan is nu jouw kans! Wij zijn op zoek naar een eigenzinnige, enthousiaste en hardwerkende psychologiestudent om ons Administration Team te komen versterken. Als lid van dit team ben jij een onderdeel van de fundering van het congres; zonder jou zou het een grote chaos worden. Door roosters te maken, contact te onderhouden met de locatie, alle participanten op de hoogte te houden (o.a. via een app) en nog veel meer, zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt in deze fantastische congresweek.

In ruil voor jouw harde werk bieden wij jou een internationale omgeving, waarin jij nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen en een groot, internationaal netwerk kunt opbouwen van huidige en toekomstige professionals in het vakgebied. Na deze boost voor je CV ben jij klaar voor de rest van je carrière.

Dus, ben jij:

  • Een harde werker?
  • Een planner in hart en nieren?
  • Iemand die in oplossingen denkt?
  • Beschikbaar voor ongeveer 3 uur per week tot en met april 2021
  • En klaar voor jouw volgende stap?

Meld je dan voor 9 maart 2020 aan door een mailtje te sturen met jouw motivatie om mee te doen naar Nicole Nijhof en Pam Wijnans via congress2021@efpsa.org. Ook ontvangen wij natuurlijk graag alle vragen die je mogelijk nog hebt over de organisatie, het team of jouw mogelijke functie.