Aankomende Evenementen

Coronadossier SPS-NIP (doorlopend)

Ben jij psychologiestudent en heb je moeite met het vinden van de rode draad tussen het vele corona nieuws? Bekijk dan eens ons Coronadossier!

In dit dossier verzamelen het NIP en SPS-NIP speciaal voor psychologiestudenten relevante en actuele informatie, tips en links met betrekking tot studeren in coronatijd. De rode draad is op deze webpagina wél gemakkelijk te vinden, aangezien wij overzicht hebben gecreëerd aan de hand van verschillende thema’s: werken tijdens de coronacrisis, thuiswerken en studeren, toekomstperspectief, impact van corona op welzijn, digitaal communiceren en overige informatie, adviezen en links.

Mis je iets of heb je aanvullingen? Laat het ons weten via sps-nip@psynip.nl.


Webinar Psychologie op MS (28 oktober)
Op 28 oktober organiseren de initiatiefnemers van Psychologie op Middelbare Scholen een nieuwe bijeenkomst voor o.a. decanen, psychologiestudenten en geïnteresseerden in dit initiatief. Een aantal sprekers zal vertellen over ervaringen in het onderwijs met betrekking tot psychologie. Wil je hier bij zijn? Meld je aan!


Studentensessie NJI (30 november)

In samenwerking met het Nederlands Jeugdinstituut (NJI) organiseren we op 30 november een studentensessie voor psychologiestudenten, die geïnteresseerd zijn in de richting van Kind- en Jeugdpsychologie. Tijdens deze sessie zullen we meer ingaan op de kennis van studenten m.b.t. de professionele standaard en richtlijnen. We zien dat studenten hier vaak nog onvoldoende over weten, terwijl het nuttige kennis is. Lijkt het je leuk om hier meer over te horen? Of wil je deelnemen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@spsnip.nl.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail