Vacatures Stedelijke Besturen

Wil jij een jaar lang werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je daarbij inzetten voor je medestudenten, om de stap vooruit te zetten in zijn of haar carrière? Wil jij meer doen naast jouw studie, jouw cv een boost geven en ervaring opdoen in het samenwerken met een jong enthousiast team en activiteiten organiseren samen? Solliciteer dan nu voor het Stedelijk Bestuur in jouw stad!

De Stedelijke Besturen zijn hét gezicht van SPS-NIP op hun universiteit. Als een stedelijk bestuurslid heb je de verantwoordelijkheid om je eigen evenementen te organiseren en SPS-NIP te vertegenwoordigen op jouw universiteit! Het Stedelijk Bestuur bestaat uit vijf bestuursleden die elk jaar, in juli, wisselen. De functies zijn:

  • Voorzitter. Als voorzitter ben jij het gezicht van het Stedelijk Bestuur op de universiteit en ben jij o.a. verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het Bestuur: je leidt de wekelijkse vergadering, stuurt de functionarissen aan, ondersteunt hen, monitort de voortgang en houdt overzicht.
  • Secretaris. In de functie van secretaris ben jij de rechterhand van de voorzitter. Jij notuleert tijdens de vergaderingen, labelt de binnengekomen mails, stelt het draaiboek samen voor de evenementen en schrijft de evaluaties.
  • Penningmeester. Als penningmeester ben jij verantwoordelijk voor de financiën binnen het Bestuur. Je maakt de begrotingen van activiteiten en wordt daarnaast uitgedaagd om heel creatief om te gaan met de middelen die je hebt én hebt de mogelijkheid om acquisitie te doen.
  • Pr- functionaris extern. Als pr-functionaris extern ben jij hoofdverantwoordelijk voor het contact met de sprekers, externen en het regelen van de zalen. Ook werk jij nauw samen met de pr-intern omtrent de promotie.
  • Pr-functionaris intern. Als pr-functionaris intern ben jij verantwoordelijk voor de promotie van SPS-NIP en de activiteiten op jouw universiteit. Je maakt promotieplannen, en kan je creativiteit vrij in flyers.

Hieronder zie je welke functies er nog openstaan voor het Stedelijk Bestuur in jouw stad. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina!

 

Wil jij solliciteren?

Solliciteer door je cv en motivatiebrief vóór 16 augustus te mailen naar: stedelijkbestuur[stad]@spsnip.nl!

Bijvoorbeeld: stedelijkbestuuruva@spsnip.nlstedelijkbestuurrotterdam@spsnip.nl, etc. 

SPS-NIP is er voor álle psychologiestudenten. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons, ongeacht gender, etniciteit, religie, geaardheid en gezondheid.