Vacature Stedelijk Bestuur Nijmegen

Wil jij een jaar lang werken aan je persoonlijke ontwikkelen en je daarbij inzetten voor je medestudenten om de stap vooruit te zetten in zijn of haar carrière? Wil jij meer doen naast jouw studie, jouw CV een boost geven en ervaring opdoen met samenwerken, het organiseren van activiteiten en je netwerk uitbreiden? Solliciteer dan nu voor het Stedelijk Bestuur in jouw stad!

De Stedelijke Besturen zijn het gezicht van SPS-NIP op de universiteit! Alle Stedelijke Besturen bij elkaar organiseren daarbij ruim 60 activiteiten per jaar. Het Stedelijk Bestuur bestaat uit vijf bestuursleden die elk jaar in juli wisselen. Je bent gemiddeld 5-7 uur per week kwijt aan de werkzaamheden binnen het Stedelijk Bestuur. De functies binnen een Stedelijk Bestuur zijn:

  • Voorzitter: als voorzitter ben jij het gezicht van het Stedelijk Bestuur op de universiteit en ben jij o.a. verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het Bestuur: je leidt de wekelijkse vergadering, maakt samen met de secretaris het draaiboek, stuurt de functionarissen aan, ondersteunt hen, monitort de voortgang en houdt overzicht.
  • Secretaris: in de functie van secretaris ben jij de rechterhand van de voorzitter. Jij notuleert tijdens de vergaderingen, labelt de binnengekomen mails, stelt met de voorzitter het draaiboek samen voor de evenementen en schrijft de evaluaties.
  • Penningmeester: als penningmeester ben jij verantwoordelijk voor de financiën binnen het Bestuur. Je maakt de begrotingen van activiteiten en wordt daarnaast uitgedaagd om heel creatief om te gaan met de middelen die je hebt én hebt de mogelijkheid om acquisitie te doen.
  • Pr-extern: als pr-extern ben jij hoofdverantwoordelijk voor het contact met de sprekers, externen en het regelen van de zalen. Ook werk jij nauw samen met de pr-intern omtrent de promotie.
  • Pr-intern: als pr-intern ben jij verantwoordelijk voor de promotie van SPS-NIP en de activiteiten op jouw universiteit. Je maakt promotieplannen, flyers en kunt jouw creativiteit kwijt in bijvoorbeeld wervingsacties. Andersom werk jij natuurlijk nauw samen met de pr-extern.

Meer informatie over Stedelijk Bestuur Nijmegen kan je vinden op hun Facebookpagina: Stedelijk Bestuur Nijmegen.

Ben jij er klaar voor?
Solliciteer dan door je cv en motivatiebrief te mailen naar het Stedelijk Bestuur via stedelijkbestuurnijmegen@spsnip.nl!

SPS-NIP is er voor álle psychologiestudenten. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons, ongeacht gender, etniciteit, religie, geaardheid en gezondheid.

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?