Vacature Promotie Commissie

Ben jij creatief, een echte teamspeler en niet bang om op mensen af te stappen? Wil jij helpen de promotie en naamsbekendheid van SPS-NIP naar een hoger niveau te tillen? Dan zoeken wij jou!

SPS-NIP is op zoek naar nieuwe gemotiveerde leden voor de Promotie Commissie. Als commissielid zal jij samen met de pr-functionaris van het Landelijk Bestuur voor de naamsbekendheid en de ledenwerving van SPS-NIP zorgen. Daarnaast zal jij de activiteiten en diensten van SPS-NIP uitdragen op studiegerelateerde evenementen . Bovendien zul jij medeverantwoordelijk zijn voor de sociale media van SPS-NIP. Ruimte zat dus om ervaring op te doen in de marketing en promotie en je creatieve geest de vrije loop te laten!

De Promotie Commissie bestaat uit de volgende 4 functies: De voorzitter leidt de vergaderingen, onderhoudt de mail en stuurt de commissie aan. Daarnaast ben je samen met de pr-functionaris van het Landelijk Bestuur eindverantwoordelijke voor de sociale media. Je wordt hierin ondersteund door twee designers. Als designer-secretaris ben je verantwoordelijk voor het maken van de content die wordt geplaatst op sociale media. Daarnaast ondersteun je de voorzitter tijdens vergaderingen.De designer-organen houdt contact met Stedelijke Besturen en andere commissies. Daarnaast ben je net als de designer-secretaris verantwoordelijk voor het maken van de content die wordt geplaatst op sociale media. De foto- en videograaf is aanwezig op evenementen en Actieve Leden Dagen. Daarnaast edit je de video’s zelf, in samenspraak met de pr-functionaris. Ook heb je als foto- en videograaf veel contact met de designers en social media verantwoordelijke. Zo wordt actueel beeldmateriaal snel op sociale media geplaatst.

Als commissielid ga je aan de slag met een aantal projecten. Deze projecten zijn erop gericht om de naamsbekendheid van SPS-NIP te vergroten onder psychologiestudenten in Nederland. Je zal als commissielid bijvoorbeeld je creativiteit kunnen loslaten op het bedenken van grote landelijke wervingsacties om nieuwe leden te werven.  Daarnaast is er ruimte om te werken aan projecten die jij zelf hebt opgezet. De commissie zal ongeveer eens per twee weken vergaderen in Utrecht.

Dus ben jij:

 • Creatief en heb je verantwoordelijkheidsgevoel?
 • Iemand die goed in een team kan werken?
 • Niet bang om op mensen af te stappen?
 • Ongeveer 5 uur per week beschikbaar?
 • Bereid om je een jaar in te zetten voor SPS-NIP?
 • Iemand die wil meedenken en werken aan de marketing van SPS-NIP?
 • Degene die de ledenwerving een boost gaat geven?

Wij bieden jou:

 • Een waardevolle ervaring waarin je jouw organisatorische en professionele vaardigheden kan ontwikkelen;
 • Een gezellig en gemotiveerd team waarmee jij aan de slag gaat;
 • Een commissie waarin jij al jouw creativiteit kwijt kan;
 • Een boost voor jouw cv (met getuigschrift aan het eind van het jaar);
 • Deelname aan verschillende activiteiten van SPS-NIP, waarbij je actieve studentleden ontmoet;
 • De mogelijkheid tot netwerken om in contact komen met het werkveld van de psychologie.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar Lara Meijer, pr-functionaris@spsnip.nl. Voor meer informatie kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen naar 06-26512384.

 

SPS-NIP is er voor álle psychologiestudenten. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons, ongeacht gender, etniciteit, religie, geaardheid en gezondheid.