Vacature Nationaal Congres Commissie

Lijkt het jou leuk om samen met andere studenten te werken aan de organisatie van het Nationaal Psychologie Congres? Heb jij de creatieve inzichten om dit congres naar een hoger niveau te tillen? Wil je daarnaast interessante ervaringen op doen die ook nog eens een pre zijn op je cv? Lees dan snel verder!  

Wij zijn op zoek naar psychologiestudenten met verschillende interesses en specialiteiten die gemotiveerd zijn om samen een groots evenement neer te zetten. Het commissiewerk zal gemiddeld 6 tot 8 uur per week in beslag nemen. Ervaring is hierbij geen vereiste, enthousiasme wel!

De Nationaal Congres Commissie bestaat uit de volgende functies: voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, acquisitiefunctionaris, penningmeester, sprekersfunctionaris en twee pr-functionarissen.

Als voorzitter coördineer je de commissie, leid je de vergaderingen en ben je eindverantwoordelijk voor de organisatie. De vicevoorzitter ondersteunt de voorzitter. De secretaris is verantwoordelijk voor het administratieve werk. Niet alleen notuleer je, maar ook houd je het adressenbestand bij. De penningmeester stelt de begroting op en verwerkt hierin alle gemaakte uitgaven gedurende het jaar. Daarnaast ondersteun je als penningmeester de andere leden bij grote taken. Je werkt nauw samen met de acquisitiefunctionaris, die zich bezighoudt met het benaderen en binnenhalen van sponsoren om het congres te kunnen financiëren. Verder ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de goodiebags. Als sprekersfunctionaris ben je verantwoordelijk voor het benaderen van sprekers en onderhoud je het contact met de sprekers. Tot slot zijn er twee pr-functionarissen die  het promotiemateriaal zullen gaan ontwikkelen. Ook houden de pr-functionarissen zich bezig met het communiceren van de informatie over het congres via de sociale media.

Lijkt het jou leuk om een onvergetelijk congres te organiseren voor psychologiestudenten? Grijp dan deze kans!

Ben jij: 

  • op zoek naar een nieuwe uitdaging?
  • iemand die goed in een team kan werken, maar ook verantwoordelijkheid kan dragen voor eigen projecten?
  • iemand die niet opgeeft als het even tegen zit?
  • bereid om je een jaar lang in te zetten voor SPS-NIP?

  Wij bieden:

  • ervaring waarin je jouw organisatorische vaardigheden kan ontwikkelen
  • een gezellig team waarmee jij een geweldig en veelzijdig congres gaat neerzetten
  • een sociaal en professioneel netwerk
  • een mooie toevoeging aan je cv!
Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur je sollicitatiebrief en cv voor 31 januari 2022 naar Jesse Rijsdijk, commissiecoordinator@spsnip.nl
SPS-NIP is er voor álle psychologiestudenten. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons, ongeacht gender, etniciteit, religie, geaardheid en gezondheid.