Vacatures Landelijke Excursie Commissie

Wil jij een ultiem kijkje nemen in het werkveld? Wil jij jezelf verbreden en meer zicht krijgen in wat er mogelijk is met de studie psychologie? Dan zijn wij op zoek naar jou

De Landelijke Excursie Commissie (LEC) is momenteel op zoek naar nieuwe commissieleden voor het academisch jaar 2020-2021. Ervaring is hierbij geen vereiste, enthousiasme wel! De LEC organiseert ieder jaar ongeveer 25 excursies voor psychologiestudenten in heel Nederland. Als commissielid leer je jouw toekomstig werkveld kennen, kan je kennis en inspiratie opdoen, kom je in contact met psychologen en psychologiestudenten en bouw je een relevant en breed netwerk op. Om excursies op een succesvolle manier te organiseren, leggen de commissieleden contact met interessante organisaties, instellingen en bedrijven. Daarnaast zorgt de commissie ervoor dat de excursies effectief gepromoot worden én is er bij elke excursie minimaal één commissielid aanwezig. Kortom, een erg leuk en leerzaam jaar en een unieke kans om je eigen interesse in het werkveld te ontdekken. Momenteel zijn we nog op zoek naar een secretaris, penningmeester en pr-functionaris intern.

De LEC bestaat uit de volgende functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, pr-functionaris intern en pr-functionaris extern. Als voorzitter coördineer je de commissie en leid je de vergaderingen. Je bent daarnaast eindverantwoordelijke voor de commissie en heb je contact met het Landelijk Bestuur. De secretaris is verantwoordelijk voor het administratieve werk. Zo maakt de secretaris de notulen, zorgt voor het bijhouden van gezamenlijke documenten en beheert de mail. De penningmeester stelt de begroting op en verwerkt hierin alle gemaakte uitgaven. Daarnaast is de penningmeester ook verantwoordelijk voor de ticketverkoop van de excursies. De pr-functionaris intern is verantwoordelijk voor het beheren van social media en het ontwikkelen van het promotiemateriaal, zoals bijvoorbeeld flyers. Hierover houdt de pr-functionaris intern nauw contact met het Landelijk Bestuur van SPS-NIP. De pr-functionaris extern onderhoudt contact met de Stedelijke Besturen door heel Nederland en is samen met de pr-functionaris intern verantwoordelijk voor de promotie van de excursies. De commissie zal ongeveer om de week vergaderen en je bent gemiddeld 5 tot 7 uur in de week (afhankelijk van de functie) kwijt aan de werkzaamheden. De komende tijd zal dit waarschijnlijk nog grotendeels via Zoom gebeuren.

Daarnaast zal je als Actief Lid bij SPS-NIP ook heel veel andere enthousiaste psychologiestudenten vanuit heel Nederland leren kennen op onder andere Actieve Ledendagen, borrels en diners. Ook krijg je de mogelijkheid om trainingen te volgen die jou voorbereiden op het werkveld!

Ben jij:

  • Iemand die graag een kijkje wil nemen in het echte werkveld?
  • Iemand die goed in een team kan werken, maar ook verantwoordelijkheid kan dragen voor eigen projecten?
  • Bereid om je een jaar lang in te zetten voor SPS-NIP?

Wij bieden:

  • De kans om jouw organisatorische vaardigheden verder te ontwikkelen
  • Mogelijkheid om jouw professionele en sociale netwerk uit te breiden
  • Borrels, diners en een leuk jaar binnen een gezellig team
  • Deelname aan verschillende trainingen
  • Een mooie toevoeging aan jouw cv

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur vóór 2 augustus je sollicitatiebrief en cv op naar Li-anne Bultena, commissiecoordinator@spsnip.nl. Voor meer informatie kun je kijken op onze website (www.spsnip.nl), mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen (06-26512372).