Vacatures coördinatoren Trainersbureau SPS-NIP

Ben jij een psychologiestudent die geïnteresseerd is in het trainingsveld van de psychologie? Heb je een passie voor coaching en zelfontwikkeling en wil jij de uitdaging aangaan om komend jaar nieuwe trainingen te ontwikkelen voor mede (psychologie)studenten? Dan biedt SPS-NIP jou de perfecte kans! Zet jezelf komend jaar vol overgave in en neem deel aan een actief en toegewijd team! Het Trainersbureau zoekt nog één nieuwe, gepassioneerde trainerscoördinator die het stokje voor een jaar wil overnemen.

Het Trainersbureau is in maart 2015 opgezet met als missie trainingen te ontwikkelen en aan te bieden aan studenten. De trainingen hebben een wetenschappelijke basis met als primaire doel bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van verschillende soft skills. Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de professionalisering van het Trainersbureau, het verbeteren van bestaande trainingen en het ontwikkelen van nieuwe trainingen! Tot op heden bieden wij vol trots zeven trainingen aan, ieder met een eigen karakter. Denk aan onderwerpen als communicatievaardigheden, personal branding, leren overtuigen, netwerken, teambuilding en het cultiveren van gezonde gewoontes. Misschien ben jij wel dé persoon die het Trainersbureau kan voorzien van nieuwe input.

Wij zijn nog op zoek naar de invulling van de functie van coördinator ontwikkeling. Bij het TB zijn we het erover eens dat het geheel meer is dan de som der delen. We zijn samen verantwoordelijk voor het Trainersbureau, dus je kunt steun en hulp van elkaar verwachten in je functie. Kom hieronder meer te weten over de inhoud van deze functies!

 

Ontwikkeling Je bent verantwoordelijk voor de groei, ontwikkeling en toekomst van het Trainersbureau. Je bent bezig met het bedenken van originele initiatieven om de naamsbekendheid en het netwerk van het Trainersbureau uit te breiden. Hierbij kijk je naar mogelijke samenwerkingen. Je stippelt de lange termijn koers van het Trainersbureau uit en houd je daarnaast bezig met de financiële kant: je beheert de rekening en stelt de begroting op. Je focus ligt ook op de ontwikkeling van zowel trainers als trainerscoördinatoren. Zo houd jij je ook bezig met de organisatie van de Train the Trainers bijeenkomsten, waar de trainers meer leren over het geven van trainingen en zo hun skills kunnen ontwikkelen.

 

Wij zoeken een gemotiveerde psychologiestudent, die:

 • Belangstelling heeft voor het werkveld van trainingen;
 • Een passie heeft voor persoonlijke groei en communicatievaardigheden;
 • Initiatief durft te nemen;
 • Het leuk vindt om trainers te begeleiden in hun ontwikkeling tot zelfstandig trainer;
 • Creatief en kritisch kan kijken naar theorie en praktijk;
 • Van 1 juli 2020 tot 1 juli 2021 ongeveer 5 uur per week beschikbaar is.

 

Wij bieden:

 • De kans om jouw kennis, inzicht en ervaring uit te breiden op het gebied van trainingen;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van samenwerken, organiseren en professionaliteit;
 • Een uitgebreid netwerk van studenten en professionals;
 • Een hecht en gezellig team;
 • Actief Lidmaatschap bij SPS-NIP (inclusief toegang tot Actieve Leden Dagen).

 

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Renske Jonker via secretaris@spsnip.nl. Voor meer informatie kun je kijken op onze website en Facebook, mailen naar bovengenoemd adres of bellen naar 06-26512379.

 

 

 

 

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?