Vacature Trainersbureau

Wil je een jaar werken aan je persoonlijke ontwikkeling, inzetten voor je medestudenten en hen helpen met een stap vooruit in zijn/haar carrière? Wil je verder ook nog ervaring opdoen binnen een enthousiast team en trainingen organiseren door het hele land? Solliciteer dan nu voor commissielid van het Trainersbureau!

Het Trainersbureau houdt zich bezig met het ontwikkelen en geven van doelgerichte, wetenschappelijk onderbouwde en interactieve soft skills trainingen. Het Trainersbureau bestaat uit zeven leden die allemaal nauw samenwerken om eigen trainingen te kunnen geven. We hebben een divers aantal trainingen waarvoor wij ingehuurd kunnen worden en die het hele jaar door in heel Nederland gegeven worden. Hierbij probeert het Trainersbureau zo goed mogelijk in te spelen op actualiteiten en de behoeftes van de studenten.

Als commissielid van het Trainersbureau ben je verantwoordelijk voor het geven van zowel Nederlandstalige als Engelstalige trainingen. De onderwerpen van de huidige trainingen zijn bijvoorbeeld communicatie, netwerken en grip op je gewoontes. Kijk hier voor een overzichtje van de trainingen. Daarnaast is iedereen verantwoordelijk voor zijn/haar functie specifieke taken, de functies zijn: De voorzitter coördineert de commissie en is tevens ook eindverantwoordelijke voor de commissie, verder leid je de vergaderingen en ben je het aanspreekpunt voor het Landelijk Bestuur. De vicevoorzitter werkt samen met de voorzitter aan de lange termijn doelen van het Trainersbureau, ook neem je taken van de voorzitter over indien nodig, maar je ondersteund ook alle andere commissieleden. De Secretaris notuleert tijdens de vergaderingen, werkt de evaluaties uit en monitort de trainingsaanvragen. Pr functionaris intern is verantwoordelijk voor de promotie van SPS-NIP, het schrijven van een promotie plan en beheer je de sociale media van het Trainersbureau. Als pr functionaris extern onderhoud je contact met externe training aanvragen, regel je de zalen (indien weer mogelijk!) en werk je ook nauw samen met de pr intern omtrent promotie.  De penningsmeester stelt de begroting op, beheert de financiën en ben je verantwoordelijk voor de kaartverkoop van trainingen.  Kwaliteit functionaris onderzoekt of de trainingen nog actueel zijn, controleert de inhoud van de trainingen en organiseert de Train the Trainers

Als commissielid zal je per week tussen de 5-7 uur besteden aan je werkzaamheden voor het Trainersbureau! Spreekt het bovenstaand je aan en ben jij iemand die:

  • Enthousiast is over deze functie en belangstelling heeft voor het werkveld van trainingen
  • Leergierig is
  • Anderen kan stimuleren en positieve feedback kan geven

Wij bieden jou:

  • Het vergoten van jouw kennis, inzicht en ervaringen op het gebied van trainingen
  • Een uitgebreid netwerk van studenten en professionals
  • De mogelijkheid om je trainersvaardigheden en -kwaliteiten te ontwikkelen
  • Een hecht en gezellige commissie

Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en cv vóór 31 oktober 2021 naar Jesse Rijsdijk, de commissiecoördinator van het Landelijk Bestuur via commissiecoordinator@spsnip.nl.

Indien je vragen hebt, neem gerust contact op!

 

SPS-NIP is er voor álle psychologiestudenten. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons, ongeacht gender, etniciteit, religie, geaardheid en gezondheid.

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?