Vacature Belangenbehartigers

Wil jij opkomen voor de belangen van de psychologiestudent en heb jij ideeën over hoe wij deze belangen kunnen uitdragen? Als belangenbehartiger vertegenwoordig jij op actieve wijze de stem van de psychologiestudent. Je denkt mee over nieuwe vormen van behoefte inventarisering en belangenbehartiging, helpt bij het opzetten van of doet mee aan campagnes en geeft feedback op huidige ideeën rondom belangenbehartiging. Wij vinden het belangrijk zoveel mogelijk psychologiestudenten te bereiken en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Er zijn veel relevante thema’s waar wij over (willen) meepraten, denk aan de aansluiting tussen de klinische masteropleiding en de GZ-opleiding, het doorbreken van het stigma rondom mentale gezondheid en het onderwijzen van de professionele standaard tijdens de opleiding psychologie. We hebben verschillende samenwerkingen en hebben daarmee ook invloed in de politiek. We zijn continu op zoek naar nieuwe vormen van behoefte inventarisering en belangenbehartiging. De input van de psychologiestudent is belangrijk en deze moet gehoord worden! Wil jij hieraan bijdragen?

Wat doe je als belangenbehartiger?
Er zijn twee mogelijke manieren om als belangenbehartiger bij SPS-NIP actief te zijn.

  1. Mailinglijst. Via de mail word je up to date gehouden van ontwikkelingen omtrent belangenbehartiging. Je ontvangt informatie over zowel acties van SPS-NIP, als van externen. Hierbij vragen we jullie om feedback, bijvoorbeeld door het uitvragen van jullie mening, behoeftes of ideeën. Je zult ongeveer eens per maand een mail ontvangen.
  2. WhatsApp groep. Via de WhatsApp groep ben je actiever betrokken bij het proces van belangenbehartiging. Hierin worden regelmatig updates verstuurd en kunnen jullie zelf berichten sturen die interessant zijn voor belangenbehartiging. Je denkt actief mee over samenwerkingen en komt met nieuwe ideeën. Daarnaast lever je feedback (zie mailinglijst).

Kortom, wil jij meer betrokken zijn bij grote thema’s, waar je vanuit de stem van de psychologiestudent over wilt meepraten? Meld je aan als belangenbehartiger: voor de mailinglijst, Whatsappgroep, of allebei!

Ben jij:
– Iemand die op kan komen voor de belangen van jezelf én van anderen?
– Iemand die ideeën heeft rondom belangenbehartiging?
– Iemand die geïnteresseerd is in de politiek?
– Bereid om je in te zetten voor deze nieuwe functie bij SPS-NIP?

Wij bieden:
– De kans om je mening als psychologiestudent te laten horen omtrent veel thema’s
– De kans om betrokken te zijn bij interessante samenwerkingen en de politiek
– De mogelijkheid om jouw ideeën uit te kunnen werken en verwezenlijken in de kaders van SPS-NIP

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur dan een mail, WhatsApp of bel naar Amusu Okamoto. Je kunt hem bereiken op secretaris@spsnip.nl of 06-26512379.

SPS-NIP is er voor álle psychologiestudenten. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons, ongeacht gender, etniciteit, religie, geaardheid en gezondheid.