Vacature Carrière Commissie

Lijkt het jou leuk om psychologiestudenten een stap richting hun ideale carrière te helpen? Wil jij verschillende activiteiten organiseren in een gemotiveerd team met studenten uit heel Nederland? Lees dan snel verder!

De Carrière Commissie is op zoek naar nieuwe commissieleden voor het academisch jaar 2021-2022. De CarrièreCommissie is een landelijke commissie die zich bezighoudt met het organiseren van toekomstgerichte activiteiten voor alle psychologiestudenten. Dé kans om de psychologiestudent dichter bij het toekomstige werkveld te brengen en om jouw eigen professionele netwerk uit te breiden.

De Carrière Commissie bestaat uit de volgende functies: voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, penningmeester en pr-functionaris. Als voorzitter coördineer je de commissie en leid je de vergaderingen. Je bent eindverantwoordelijke voor de commissie en bent dan ook het aanspreekpunt voor het Landelijk Bestuur. De vicevoorzitter ondersteunt de voorzitter en is daarnaast ook verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met sprekers. De secretaris is verantwoordelijk voor het administratieve werk. Niet alleen notuleren, maar ook taken als het bijhouden van de mail en de gegevens van de deelnemers vallen hieronder. De penningmeester stelt de begroting op en verwerkt hierin alle gemaakte uitgaven gedurende het jaar. Tot slot is de pr-functionaris verantwoordelijk voor de promotie van de activiteiten. Denk hierbij aan het ontwikkelen en verspreiden van promotiemateriaal, het bijhouden van de Facebookpagina en het bedenken van manieren om de commissie nog bekender te maken. Naast deze functie-specifieke taken is de commissie gezamenlijk verantwoordelijk voor het organiseren van (netwerk)activiteiten. Een leuke bijkomstigheid hiervan is dat je door deze activiteiten zelf ook heel erg de mogelijkheid krijgt om je netwerk te verbreden! Gemiddeld ben je 5 uur per week bezig met een functie binnen deze commissie.

Daarnaast zal je als actief lid bij SPS-NIP ook heel veel andere enthousiaste psychologiestudenten vanuit heel Nederland leren kennen op onder andere Actieve Leden Dagen, borrels en diners. Ook krijg je de mogelijkheid om trainingen te volgen die jou voorbereiden op het werkveld!

 

Ben jij:

  • Iemand die studenten wil helpen met het vergoten van hun toekomstperspectieven?
  • Iemand die goed in een team kan werken, maar ook verantwoordelijkheid kan dragen voor eigen projecten?
  • Bereid om je een jaar lang in te zetten voor SPS-NIP?

Wij bieden: 

  • De kans om jouw organisatorische vaardigheden verder te ontwikkelen
  • Mogelijkheid om jouw professionele en sociale netwerk uit te breiden
  • Borrels, diners & een leuk jaar binnen een gezellig team
  • Deelname aan verschillende trainingen
  • Een mooie toevoeging aan jouw cv

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur je sollicitatiebrief en cv vóór 26 juli 2021 op naar Jesse Rijsdijk, commissiecoordinator@spsnip.nl. Voor meer informatie kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen (06-26512372).

SPS-NIP is er voor álle psychologiestudenten. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons, ongeacht gender, etniciteit, religie, geaardheid en gezondheid.

 

 

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?